Marek Taclík: Kdybych byl jako moje nová postava, navždy zůstanu sám

  • 5
Marek Taclík (44) se po seriálech Kriminálka Anděl, Čtvrtá hvězda, Atentát, Svět pod hlavou nebo Kapitán Exner objeví v novém projektu. V seriálu Single Man se bude coby úspěšný novinář pokoušet sbalit tu pravou a nebude to vůbec snadné.

„Postava se jmenuje Filip. A charakter? Prostě single man, nešťastný single man. Ať ten seriál skončí jakkoli, tak Filip zůstane navždy sám, protože s takovým člověkem nikdo nechce být,“ říká Marek Taclík, který se prý osobně nikdy sám necítil. „Nikdy, ale dlouho jsem sám byl, což už nejsem.“

Herec se svou přítelkyní Pavlou čeká první dítě. O svém soukromí vůbec nemluví, ale prozradil, co má s jeho novou seriálovou postavou společného.

„Filip má v každém dílu jedno až tři rande, někdy i čtyři. A ta, co dopadnou fiaskem, jsou z mého života,“ žertuje Taclík. „Vlastně každá dívka ho na konci toho rande opustí, až na pár výjimek, kdy uteče Filip.“

Marek Taclík si natáčení seriálu plného bizarních situací a zážitků zralého a svobodného čtyřicátníka, který navazuje na seriál Single Lady, užíval.

„V seriálu poznám opravdu velkou škálu žen a vše, co existuje. Ale já nechci, aby si lidi mysleli, že je seriál o mně. To je tak 50 procent,“ dodal herec, který se v roli životem otřelého a charismatického novináře, jenž má všechno kromě žen, poprvé představí v neděli 29. října na internetové televizi Playtvak.cz.