Mirka Čejková se svým manželem Markem Vítem

Manžela Mirky Čejkové propustili z vězení

  • 14
Moderátorka Mirka Čejková je v sedmém nebi! Její manžel byl propuštěn na půl roku z vězení kvůli nedoléčené zlomenině kotníku. "Jsme velice šťastní," řekl iDNES.cz podnikatel Marek Vít.

Pětatřicetiletý Vít byl odsouzen na osm let vězení za milionové podvody. K výkonu trestu byl povolán v prosinci 2004, těsně před Vánoci.

Léčil si tenkrát zlomený kotník, ale soudkyně ho údajně nenechala podstoupit poslední operaci. Od té doby má prý poloviční došlap a trpí bolestmi páteře. Podal proto s manželkou stížnost.

"Mé propuštění doporučila lékařská komora generálního ředitelství věznic," řekl pětatřicetiletý podnikatel, který měl s o deset let starší Čejkovou svatbu před dvěma lety ve všehrdské věznici. - více zde

"Nyní budu samozřejmě s manželkou a především musím kontaktovat svého lékaře, abychom domluvili novou operaci, kdy mi provede plastiku vazů."

Na otázku, zda ho věznice nebo soud nějakým způsobem monitoruje, odpověděl, že nikoliv. "Ten rozsudek je teď vlastně na půl roku zrušen," uzavírá Vít.