Madonna trápí své nájemníky

  • 1
"Je jí úplně jedno, jak tu žijeme. I kdyby nám to tady spadlo na hlavu, tak si nás asi stejně nikdo nevšimne." Tak znějí výtky, které v posledních týdnech stále častěji vznášejí nájemníci několika londýnských domů k hvězdě showbyznysu Madonně. Zazlívají jí především to, že nedokáže dodržet sliby a že do svých nemovitostí, z nichž většinu pronajímá za často přemrštěné nájemné, málo investuje.
"Má v celém Londýně snad desítky domů a co vím, tak jen málo z nich je opravených a září novotou. Většina je spíše v dezolátním a často i havarijním stavu. Přesto ale nájemníci platí neuvěřitelně vysoké nájemné," uvedl jeden z obyvatel domu, který patří čtyřiačtyřicetileté Madonně, jež si nepřál být z důvodů možného postihu jmenován.

Realitní agent zpěvačky, který se stará jak o nákup a prodej, tak především o správu jejích domů, ovšem všechny výtky razantně odmítá: "Tvrzení o tom, že někde něco někomu padá na hlavu a že se v takových podmínkách nedá pomalu žít, považuji za lživé a naprosto nepodložené. Je zvláštní, že se nájemníci dovolávají svých práv přes média, ale při pravidelných prohlídkách domů nikdy nemají žádné problémy."
 
Přesto ale připustil, že se jednou za čas něco přihodí: "Madonna je ale v tomhle ohledu zásadová. Dbá, aby všechen její majetek byl opět co nejdříve v pořádku."
Podle realitního agenta tedy není možné, že by někde v domech padala omítka nebo se rozpadala střecha. Takové tvrzení ale nájemníci odmítají s tím, že mohou všechno dokázat fotografiemi. "Nikdo se s námi o podobných věcech nehodlá bavit. Zástupce Madonny sem přijde dvakrát do roka na jedinou minutu. Zkontroluje, zda máme platné nájemní smlouvy a stav domu ho vůbec nezajímá," povzdechl si jeden z nájemníků.

Zpěvačka Madonna a její muž, britský režisér Guy Ritchie.