Madonna | foto: Profimedia.cz

Madonna plánuje kabalistický svazek s modelem Jesusem Luzem

  • 13
Popová královna Madonna si údajně hodlá vzít svého o osmadvacet let mladšího přítele Jesuse Luze. Protože je zpěvačka vyznavačkou Kabaly, chce s brazilským modelem vstoupit do kabalistického svazku. Není však jisté, jestli je o oficiální svatební obřad.
"Nevím, jestli bude taky opravdová svatba. Zatím vím jen to, že se uskuteční nějaký obřad, ale moc se v kabale nevyznám na to, abych mohl říct, jestli půjde o oficiální manželský svazek," uvedl podle ČTK otec modela Luiz Heitor Pinto da Luz v rozhovoru pro brazilský magazín Quem. Jeho syn je prý ve vztahu s padesátiletou zpěvačkou velmi šťastný a rozumí si i s jejími dětmi.

Luz dále vyvrátil spekulace o tom, že Madonna platí tisíc dolarů měsíčně, aby její přítel mohl navštěvovat hodiny angličtiny. Popřel také, že by Madonna kontrolovala Jesusovy telefonáty, nebo že by s ní mladý model chodil jen ze zištných důvodů. Podle Luzových slov se jeho syn nenechá snadno okouzlit materiálními statky. Jak uvádí ČTK, Madonna už se svým nastávajícím tchánem telefonicky mluvila a jak on sám řekl, je to podle něj velmi milá a okouzlující dáma.

Madonna, Jesus Luz

Madonna a Jesus se poznali v prosinci loňského roku během focení pro magazín W, pro nějž společně pózovali. I když jejich vztahu zpočátku nikdo nedával naděje a mluvilo se o brzkém rozchodu, zdá se, že opak je pravdou. Madonna se loni v listopadu rozvedla po osmi letech s režisérem Guyem Ritchiem, se kterým má vlastního syna Rocca a adoptovaného syna Davida.