Macaulay Culkin při odchodu z Chateau Marmont v Los Angeles (srpen 2012)

Macaulay Culkin při odchodu z Chateau Marmont v Los Angeles (srpen 2012) | foto: Daily Mail

Údajně závislý Culkin: nevolnost na veřejnosti a nalakované nehty

  • 34
Jednatřicetiletý Macaulay Culkin je podle amerických médií závislý na heroinu. Mluvčí bývalé dětské hvězdy to ovšem popřela a herec, který se nyní živí coby DJ, se ukázal na veřejnosti. Byl i na svatbě herečky Natalie Portmanové. Culkin však na nových snímcích nevypadá nejlépe.

Herec Macaulay Culkin odcházel z Chateau Marmont v Los Angeles a udělalo se mu nevolno. Po chvilce si jen odplivl a vrátil se zpátky s cigaretou v ruce. Díky tomu upozornil i na své oranžově nalakované nehty. V sobotu večer byl herec pak na svatbě své kamarádky Natalie Portmanové s Benjaminem Millipiedem.

Macaulay Culkin při odchodu z Chateau Marmont v Los Angeles ukázal nalakované nehty.

Nejde o první případ, kdy americká média spekulují o zdravotním stavu Culkina. Už před půl rokem jeho fotky v bulváru šokovaly. Vyzáblý herec na nich vypadal nemocně (více čtěte zde).

Teď sice trochu přibral, ale podle listu National Enquirer užívá Culkin měsíčně heroin v hodnotě asi 124 tisíc korun. Drogám prý propadl poté, co mu loni dala kopačky Mila Kunisová, která teď chodí s kolegou Ashtonem Kutcherem (více zde).

Culkinův otec Christopher se bojí o zdraví svého syna a médiím svěřil, že situace je velmi vážná a do konce roku by mohl být Macaulay mrtvý.

"Jeho fotografie jsou devastující. Christopher už ani nemůže mluvit, jak se bojí o svého syna. Je to tragický stav," píše National Enquirer.

Ovšem s těmito zprávami nesouhlasí Macaulayho tisková zástupkyně. "Naléhavě prosíme zodpovědná média, aby zvážila zdroje a jejich reputaci, neopakovala tyto destruktivní a urážející příběhy a nevěnovala se jim již více," řekla Michelle Bega, která zastupovala také nedávno zesnulého syna Sylvestera Stalloneho.