Louis Vuitton představil fajnová pera pod širým nebem

Jen skutečný fajnšmekr zvedne obdivně obočí, když zaznamená, že dáma či pán ví čím psát. Pera a další psací potřeby včetně pouzder na ně totiž už prozrazují skutečnou vybranost. Tento fajnšmekr už dávno pochopil, že si může dovolit levnější oblečení, ale na doplňcích se prostě šetřit nedá.

Vedle světově proslulých značek Parker, Mont Blanc a dalších se na absolutní špičce v designu i funkčnosti psacích potřeb ocitá také Louis Vuitton, jemná francouzská elegance. V pondělí to s grácií předvedl v Praze. Čerstvou sérii plnicích a kuličkových per a propisovacích tužek přivezl z Paříže v bezpečném kufříku a ukázal je pod širým nebem ve Vrtbovské zahradě pod Pražským hradem.

Nová kolekce JET od Louise Vuittona se vyznačuje dokonalou jednoduchostí doplněnou sofistikovanými detaily. Řada palladiových čtverečků je hluboko zasazena do plášťů per a tužek. Louis Vuitton nešetří ani na hrotech – jsou zhotovena z osmnácti karátového zlata s rhodiových povrchem.

Ceny svých nových výrobků zástupci francouzské firmy, který má butik také v Praze, neprozradili. Budou stejně “vybrané” jako vkus těch, kteří se těmito doplňky zdobí.