Ljuba Krbová na výstavě fotografií z Barmy.

Ljuba Krbová na výstavě fotografií z Barmy. | foto: archiv TV Nova

Ráda se vracím domů, řekla na výstavě svých fotografií Krbová

  • 3
Herečka Ljuba Krbová vůbec poprvé uspořádala výstavu vlastních fotografií, které vznikly v Barmě. S výstavou jí pomohl manžel Ondřej Neff.

Cestování a fotografování propadla Ljuba Krbová už dávno. V posledních letech ji nejvíc okouzlila jihovýchodní Asie, přesněji Barma, kterou navštívila už dvakrát.

"V Barmě jsme byli s Ondřejem poprvé před dvěma lety a podruhé letos na přelomu roku. Je to nádherná země, lidé tam jsou milí, nezkažení a vděční," popsala herečka své pocity.

Přiznává, že je z Barmy sice uchvácená, ale žít by tam nechtěla. "Lidé tam žijí v chudých a primitivních podmínkách, není tam žádná mechanizace, jejich život je velmi těžký. Je to země krásná na pohled, ale člověk se vždy rád vrací domů," dodala Krbová.

O Barmě je celá výstava, která je k vidění v centru Prahy až do 30. listopadu. S její instalací pomáhal hereččin manžel Ondřej Neff, který se řádně zapotil.

"Trvalo nám šest hodin, než jsme všechny fotky pověsili. Prostory jsou sice nádherné, ale jsou tam nerovné zdi i podlahy, tak to bylo docela náročné," uzavřela Ljuba Krbová.