43. MFFKV - party Audi - Leoš Mareš | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Leoš Mareš narušil festival ve Varech. Kvůli svatbě

  • 15
Miluje překvapení a romantiku ještě víc. Takový je moderátor Leoš Mareš, který se v sobotu oženil. Kvůli svatbě si dokonce vypůjčil deset luxusních festivalových aut.

Přepychové limuzíny vyjely z dějiště 43. ročníku slavného filmového festivalu přesně v pět hodin ráno, z Karlových Varů zamířily do Prahy, respektive na zámek Jemniště. "Čeká nás brzké vstávání," svěřil se iDNES.cz jeden z řidičů už večer a omylem tak odtajnil moderátorovo překvapení. Auta vyjela z Varů prázdná, svatebčany budou nabírat cestou.

Leoš Mareš se svou partnerkou Monikou Poslušnou a její maminkou a sestrou
Leoš Mareš se svou partnerkou Monikou Poslušnou a její maminkou a sestrou

Leoš Mareš a Monika Poslušná, kteří spolu žijí už léta a vychovávají syna Jakuba, si ano řeknou v zámecké kapli sv. Josefa. Jak jsme jižn informovali, moderátor si speciálně kvůli svatbě najal varhaníka i zpěvačku z Národního divadla, kteří jsou zárukou nevšedního zážitku. Samotný obřad by měl začít po třinácté hodině. Hostů je pozvaných několik desítek a celý zámecký objekt nepřetržitě hlídá bezpečnostní agentura.

Že Mareš myslí skutečně na všechno a nic neponechává náhodě, dokládají i obleky šité na míru rodinám novomanželů, které budou ladit se šaty nevěsty i oblekem ženicha. - Kde novomanželé stráví svatební noc, čtěte zde