Karlos Vémola, Lela Ceterová a jejich dcera Lili (oslava 35. narozenin Vémoly,...

Karlos Vémola, Lela Ceterová a jejich dcera Lili (oslava 35. narozenin Vémoly, 28. června 2020) | foto: Profimedia.cz

Vémolova Lela i její osmiměsíční dcera Lili mají covid-19

  • 44
Partnerka MMA zápasníka Karlose Vémoly (35), bývalá playmate Lela Ceterová (30), má covid-19. Stejně tak je pozitivní i jejich teprve osmiměsíční dcera Lili.

Karlos Vémola v pondělí oznámil, že má pozitivní test na koronavirus. Nakazila se bohužel i jeho osmiměsíční dcera Lili a partnerka Lela, která informovala své sledující na Instagramu. „Bohužel nám včera večer přišly výsledky testů. Toho jsem se nejvíc bála. Máme pozitivní test na covid-19, já i Lilinka,“ svěřila se v pondělí svým followerům. 

„Lilinka má vysoké teploty. Pokud se její stav nezlepší, tak musíme jet do Nemocnice Na Bulovce. Mě bolí zatím jenom v krku a hlava,“ popsala v úterý Ceterová.

Ve středu ráno se pak v jednom z videí svěřila s tím, že zdravotní stav dcerky se naštěstí zlepšil. „Lili klesla teplota. Já se cítím jako převálcovaná. Potřebovala bych alespoň jednu noc kvalitní spánek. Ale my mámy si nikdy nemůžeme přiznat, že jsme nemocné a že nám něco je. Moc si přeji, aby to vše už skončilo a mohli bychom doma zase normálně fungovat,“ řekla playmate. 

„Být mámou je jedna z nejtěžších věcí na světě. Občas nás možná překvapí, že tato životní role nemá prakticky žádné hranice. Navzdory bolesti, smutku, probděným nocím bychom si tím vším my mámy klidně prošly kdykoliv znovu. Dokážeme existovat bez jídla, sprchy a spánku. Naše děti jsou vždy na prvním místě. Dokážeme celé dny trávit péčí o ně a na konci dne už máme málokdy sílu udělat něco samy pro sebe. Víme, že v našem náručí se vždy cítí v bezpečí, šťastné a milované,“ dodala Lela Ceterová

Konečne spolu❤. Keď ja ju tak moc milujem.. laska môjho života❤❤❤.

24. července 2020 v 11:51, příspěvek archivován: 26. srpna 2020 v 8:47

Pro slovenskou playmate a rodačku ze slovenské Žiliny je dcera Lili prvním potomkem, Karlos Vémola má už syna Karlose Jr. a nevlastní dceru z předchozího vztahu.

21. října 2019