Kristina Kloubková a Václav Kuneš

Kristina Kloubková a Václav Kuneš | foto: Salamander

Už pár týdnů jsem sama, přiznala Kloubková rozchod s Kunešem

  • 29
Rok a půl to byla láska jako trám. Nyní je Kristina Kloubková (42) opět sama. Moderátorka přiznala rozchod s choreografem a porotcem StarDance Václavem Kunešem (43).

Ještě na začátku roku mluvila Kristina Kloubková o tom, jak je spokojená především s tím, že si partner rozumí s její dcerou Jasmínkou, což bývá pro většinu žen důležité. Přesto jí vztah nakonec nevyšel.

„Václav byl můj o rok starší spolužák na škole a nebylo mezi námi ani kamarádství. Jen jsme o sobě věděli, protože jsme se potkávali ve škole,” řekla moderátorka v minulosti s tím, že se s Kunešem potkali až po dvaadvaceti letech a tehdy přeskočila jiskra.

Kromě zpráv moderuje Klubková i různé akce. Na kosmetickém veletrhu v Letňanech přiznala, že je opět single. „Nechci se o tom příliš bavit. Ale je pravda, že už s Václavem nejsme. Rozešli jsme se před několika týdny,” přiznala Kloubková, která vypadala velmi pohuble.

Úbytek váhy však podle moderátorky není příčina rozchodu, ale souhra okolností. „Mám nějaké rodinné problémy, takže toho je teď na mě hodně najednou. Bohužel se vše odráží na mé váze. Ráda bych přibrala, ale nejde to,” přiznala Kloubková.

Hlavu však prý po rozchodu neztrácí. „S Václavem jsme přátelé a já se těším, co přijde v budoucnu. Rozhodně nechci na nic tlačit, už kvůli dceři,” dodala moderátorka, která žila s Václavem Kunešem rok a půl.

11. února 2019

,