Kořínková se vrací ke zpívání

  • 6
Další, v pořadí už jedenáctou knihu připravila k vydání Lenka Holas Kořínková. Jmenuje se Dieta pro vášnivé (mega) jedlíky aneb To nejlepší z S.P.L.K. a shrnuje předchozí čtyři hereččiny publikace, které věnovala zásadám dělené stravy. Je však doplněna o nové poznatky.

Podle zásad S.P.L.K (stravování podle Lenky Kořínkové) už dnes vaří i některé restaurace a jejich recepty lze v knize rovněž najít.

Vedle psaní se autorka vrátila zpět ke zpívání. S Ladislavem Kerndlem nazkoušela koncert, v němž přednese v angličtině šansony a swing.

Jako zpěvačka působila ještě před svou emigrací do Austrálie v roce 1982. Tenkrát zpívala rock s kapelou Petra Hanniga, která doprovázela i populární šansoniérku Hanu Hegerovou. Proto také Lenka Holas Kořínková občas na jejích koncertech vystupovala jako host.

Miniturné se jmenuje Láďa Kerndl, host Lenky Holas Kořínkové - Lenka Kořínková, host Ládi Kerndla a vzešlo ze vzájemných sympatií obou zpěváků.

Lenka Kořínková po návratu z emigrace udivila knihami o výživě a zdravém vaření. Napsala a vydala jich pět; byly velice populární a hodně žen se podle nich řídilo.