Katy Perry čeká dítě. Těhotenství oznámila jako Ewa Farna

  • 20
Zpěvačka Katy Perry (35) se poprvé stane maminkou. S hercem Orlandem Bloomem (43) čeká dítě. Těhotenství prozradila v novém videoklipu k písni Never Worn White, kde ukázala rostoucí bříško.

Pro Katy Perry a Orlanda Blooma to bude první společný potomek. Herec má z manželství s australskou modelkou Mirandou Kerrovou syna Flynna (9).

Zpěvačka po zveřejnění videa fanouškům na Instagramu potvrdila, že je těhotná i ve skutečnosti, nejen ve videoklipu. 

„Je to zřejmě nejdéle udržované tajemství, které jsem kdy měla. Letos v létě se toho stane opravdu hodně – nejenže budu rodit, doslova, ale také budu obrazně řečeno plodit něco pro vás, na co dlouho čekáte,“ uvedla Perry, která chystá nové album. 

Zpěvačka také prozradila, že v těhotenství se jí změnily chutě. „Nikdy jsem nebyla na ostrá jídla, ale teď si s sebou doslova úplně všude nosím lahvičku s omáčkou Tabasco. Naopak naprosto nesnesu hovězí. Takže nejím žádné červené maso,“ řekla americká hvězda, která nedávno v Praze navštívila svého snoubence Orlanda Blooma, jenž tady natáčí seriál.

Netradiční formu oznámení těhotenství ve videoklipu si před rokem zvolila i česko-polská zpěvačka Ewa Farna. S manželem Martinem Chobotem na sociálních sítích zveřejnila píseň Ta o nás a právě v ní odhalila, že čeká dítě. Její syn Artur se narodil loni v létě