Justin Bieber se svým otcem Jeremym

Justin Bieber se svým otcem Jeremym | foto: Daily Mail

Justin Bieber a jeho otec si nechali vytetovat nápis Ježíš na žebra

  • 43
Sedmnáctiletý zpěvák Justin Bieber sice s otcem Jeremym nežije, má s ním prý ale skvělý vztah. Dokázat to chtěli i stejným tetováním. Oba si na žebra nechali vytetovat nápis Ješua v hebrejštině. Bieber je prý velmi pobožný.

Justin Bieber se podle manažera Scotta Brauna před každým koncertem modlí v angličtině i hebrejštině.

Nápis Ješua si spolu s otcem nechali vytetovat v květnu přímo v Izraeli a společné snímky nyní umístili na internet. Jsou na nich spíš jako dva kamarádi než otec se synem.

"Mám skvělý vztah s mým otcem. Když jsem byl mladší, učil mě, jak zahrát některé písně na kytaru, třeba Knockin‘ on Heaven’s Door od Boba Dylana. A taky mě naučil řídit. Je skvělý," řekl Justin Bieber.

Otec ho inspiruje i v tetování. Hebrejský nápis není první obrázek na jeho mladém těle. Šestnáctiny oslavil tetováním na levém boku, kde má od té doby malého racka. Tetování z Izraele předvedl poprvé na Havaji během romantické dovolené se Selenou Gomezovou.

Justin Bieber a Selena Gomezová na Havaji

Bieber si i teď užívá prázdnin. Rozhodl se pro měsíc volna. Prý chce mít čas trochu dospět.

"Pořád ještě rostu, a když pracujete každý den, nemáte čas zjistit, kdo vlastně jste. Když si vezmu trochu volna, budu mít čas přemýšlet, modlit se a prostě tak nějak vyrůst," řekl zpěvák.