Diskuze

Josef Carda: Nebyl jsem daleko od toho, abych zemřel přímo na jevišti

Josef Carda (63) se z politických důvodů nemohl ucházet o studium na DAMU a ke zkouškám na brněnskou JAMU ho později připravoval jeho budoucí kolega z divadla Bez zábradlí Jiří Bartoška. Herec prozradil, že přezdívku v pořadu Tele Tele mu vymyslela kdysi vlastní manželka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠS

Na Cardu, Rodena, Chýlkovou ... jsme chodili v Ústí do Činoheráku byla to výborná parta.

0 0
možnosti
Foto

J80i68ř50í 70R25o18h28a28n

20. 3. 2019 6:20

Josef Carda je skvělý herec. Nikdy nezapomenu na jeho výkon ve hře Blbec k večeři. S Václavem Vydrou tam doslova exceloval. V hlavě mi utkvěl moment, kdy jednomu divákovi nečekaně zazvonil telefon, a Josefa Cardu to na chvilku úplně vyhodilo z role. Zmateně se rozhlíželo se stalo, a očividně zapoměl, co právě chtěl říct.

"Toho si nevšímejte, to vám jen zvonilo v uších," zachraňoval to Vydra. No, pak si vzpomněl na to co chtěl říct, a hrálo se dál. Ten večer jsem se v divadle opravdu bavil.

5 0
možnosti
JP

J79a69n 83P22a91l52l20a93s

20. 3. 2019 2:25

Když jsme kdysi na ústeckém peďáku provozovali ochotnické divadlo, byl Pepa naším nadšeným spolupracovníkem a samozřejmě externí hvězdou. Moc prima kluk, rád na tu dobu vzpomínám. Už je to přes 40 let.

1 0
možnosti
KN

Hele, jako hodit tam do perexu fotku, jaké dáváte obvykle na ta vaše smuteční oznámení a do titulku ještě vrazit zemřel, to jste udělali schválně, že jo? :D

1 0
možnosti
MB

Mam ho rada, je to sympatak. Skoda, ze nedostava vic seriozniho prostoru i ve filmove tvorbe.

5 0
možnosti
PM

Teda ten čas letí...

1 0
možnosti
AV

Vubec bych ho podle fotek nepoznal. Chtelo by to pro tohoto vyrazneho herce nejakou roli, ktera by ho odskatulkovala...

3 2
možnosti
ZT

No. Co takhle nesedět u televize a jít do divadla. Pravda budete muset jet dal, možná až do Prahy, pokud nejste Pražák. Řekl bych, že hraje celkem hodně...

0 0
možnosti