Alaina Meyerová a Johnny Galecki na People’s Choice Awards (Santa Monica, 11....

Alaina Meyerová a Johnny Galecki na People’s Choice Awards (Santa Monica, 11. listopadu 2018) | foto: Reuters

Hvězda Teorie velkého třesku bude otcem. Dítě čeká s o 22 let mladší modelkou

  • 22
Herec Johnny Galecki (43) bude otcem. Jeho přítelkyně, modelka Alaina Mayerová (21), se kterou žije představitel seriálového Leonarda Hofstadtera teprve pár měsíců, je těhotná.

Johnny Galecki a Alaina Mayerová potěšili novinkou své fanoušky na sociálních sítích. „Jsme štěstím bez sebe. Brzy na tomto šíleném a krásném světě přivítáme potomka. Žádáme všechny, aby v tomto čase respektovali soukromí naší rodiny,“ napsali herec a modelka na Instagramu.

Svou přítelkyni Alainu Mayerovou představil Johnny Galecki poprvé oficiálně na loňském udílení cen People’s Choice Awards v listopadu.

V minulosti neměl Galecki v lásce zrovna štěstí. Většinou začal randit s kolegyní ze seriálu, ale vždycky nakonec skončili jako „nejlepší kamarádi“. To se mu stalo i s herečkou Sarou Gilbertovou, která s ním hrála v Roseanne i v Teorii velkého třesku.

Během vztahu s Galeckim si Gilbertová uvědomila, že je lesba. Po letech se potkali znovu v pokračování seriálu Roseanne, který byl kvůli rasistickým tweetům herečky Roseanne Barrové zrušen a pak nahrazen novým sitcomem The Conners, ovšem už bez Barrové.

Galecki chodil i se svou další seriálovou partnerkou Kaley Cuoco, představitelkou Penny v Teorii velkého třesku. Svůj vztah tajili i před kolegy a v roce 2009 se nakonec také rozhodli, že budou jen přátelé.

30.dubna 2019 v 19:46, příspěvek archivován: 05.května 2019 v 12:48

V roce 2014 herci nevyšel vztah s herečkou Kelli Garnerovou. Také tehdy vydal s už bývalou přítelkyní prohlášení o tom, že rozchod byl přátelský a oba zůstávají kamarády. 

16. května 2017