Jennifer Lopezová ukázala v německé televizi víc, než chtěla.

Jennifer Lopezová ukázala v německé televizi víc, než chtěla. | foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová ukázala Gottschalkovi ňadro

  • 22
Na návštěvu americké hvězdy Jennifer Lopezové ve své show asi německý moderátor Thomas Gottschalk jen tak nezapomene. Přijela sice zahalená od hlavy až k patě, ale pod dlouhé šaty si nevzala podprsenku a nakonec moderátorovi odhalila víc, než chtěla.

Trapas se stal dvaačtyřicetileté herečce a zpěvačce během rozhovoru pro německou televizi, který se natáčel na slunné Mallorce.

Lopezová přišla v dlouhých šatech s páskem a šátkem na hlavě. Byla zahalená víc než kdy jindy. Šaty ji ale zradily. Nejdřív je nadzvedl vítr, takže Lopezová ukázala nohy. To ale ještě s pomocí moderátora Gottschalka zvládla. Faux pas přišlo ve chvíli, kdy si sedala na pohovku a všem divákům ukázala bradavku.

Lopezová si ničeho nevšimla. Usedla vedla dalšího hosta show, jímž byl závodník Formule 1 Sebastian Vettel, a vyprávěla o svém albu Love?, které přijela do Evropy propagovat.

První problém s šaty Jennifer Lopezové moderátor Thomas Gottschalk zachránil.

Po trapasu v německé televizi Lopezová narychlo požádala o přesunutí soudního jednání se svým bývalým manželem Ojanim Noaem, s nímž se soudí kvůli jeho snaze zveřejnit její domácí erotická videa. Důvod herečka neuvedla, druhá strana si ale myslí, že za to může právě její odhalená bradavka. "Předpokládáme, že se Jennifer Lopezová rozhodla posunout soud, aby se vyhnula zájmu médií o svůj problém s šaty," uvedl pro E! News mluvčí Ojaniho.

Soud už dřív rozhodl, že exmanžel Lopezové nesmí erotické nahrávky zveřejnit bez jejího svolení. Opatření je ale pouze dočasné a další stání mělo proběhnout 20. června. Nový termín jednání soud ještě nesdělil.