Diskuze

Chce to dobré geny a spoustu peněz, říká Fondová o mladistvém vzhledu

Slavná herečka Jane Fondová, která oslavila již čtyřiaosmdesáté narozeniny, se podle svých slov za svůj věk rozhodně nestydí. Přiznává však, že k mladistvému vzhledu si pomohla zákroky u plastických chirurgů. Nyní tvrdí, že žádné úpravy vzhledu už rozhodně neplánuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Teda na té fotce z Instagramu vypadá docela fest plasticky (v obličeji) 8-o ale jinak figuru má jako mladice, to zase jo ;-)R^

Mimochodem ta její první věta mi přijde jako hrozný blábol: "Chce to přimět mladé lidi, aby se nebáli stárnutí a ukázat jim, že dosáhnout určitého věku nemusí znamenat, že se máte vzdát života." Respektive teda ta první část... bát se stárnutí (z hlediska vzhledu) je blbost a kdo se tohoto bojí (a ne třeba nemohoucnosti, nemocí a nedostatku peněz), asi by měl navštěvovat psychologa / psychiatra. A jestli Jane proti tomuto strachu vytáhne jako zbraň plastického chirurga a cvičení, tak mi to přijde no... docela slabé :-P

0 0
možnosti
ZH

Krásná ženská. Vždycky jsem ji měla za jednu z nejoblíbenějších hereček. Má krásnou angličtinu i projev a hrát také umí.

1 0
možnosti
DM

No já si připomínám zejména její (velmi málo známou) roli v "trojfilmu" Podivuhodné příběhy (podle E.A.Poea), kde hrála komtesu Frederiku Metzengerstein (režie Roger Vadim). Poutavý příběh, úžasné prostředí a scenérie, úžasná Jane Fondová... (včetně hudby Spirits of the Dead...)

0 0
možnosti
JH

Ani jedno nemám, tak se holt musím smířit s tím, že vypadám na svůj věk.

0 0
možnosti
LN

Byla to pěkná holka. A teď je z ní docela pěkná babička.

2 0
možnosti
AJ

tak lepší je si pořídit novou než starou předělávat plastikama ;-D

0 0
možnosti
JT

J40i33r34i 92T58i64c80h23y

16. 8. 2022 16:18

Ty geny jsou zrejme ty chirurgicke zakroky.

0 1
možnosti

Je fakt že být fit je proste nutnost- jo měla plastiky, ale jeji fyzicka kondicka je to co jí nejvíce přidává na mladosti- jako třeba i Helen Mirren.

2 0
možnosti
MS

Pinda komunistická, a idnes se z ní může...

5 3
možnosti
Foto

Ale no tak, komunistická? To určitě? Epizodku z Vietnamu zase nepřeceňujte a nedělejte z toho kovbojku, tam bylo totiž špatně ze strany USA od začátku úplně všechno. To, že to bylo genocida ze stranu Vietkongu se popřít nedá, a to samé platí i pro USA.

1 0
možnosti
JP

Hezká žena, bohužel s plastikami vypadá gumově, nepřirozeně. Zřejmě jí to dělá dobře. Je to její věc..

1 1
možnosti
LF

L65u14k35a98s 45F78i67k39r

16. 8. 2022 14:00

Red Hanoi Jane mela byt spis ve vezeni.

6 1
možnosti