Na roli mrchy jsem si nezvykla, směje se Jana Plodková

  • 10
Herečka Jana Plodková (36) se opět představí v roli drsné Sabiny. Jako odvázaná, problémová a sexy ředitelka hudební televize se před rokem předvedla v seriálu Single Lady, jehož druhá řada startuje už 22. dubna na internetové televizi Playtvak.cz.

Podle Plodkové bude hlavní postava seriálu Single Lady v pokračování daleko drsnější. „Já sama za sebe musím přiznat, že mi příběh Sabiny přijde horší a horší. Každopádně její kvality zůstávají. Že jí život přináší různé situace, nemění nic na tom, že ten charakter je dobrý,“ brání Sabinu herečka. 

I tentokrát se diváci mohou těšit na řadu vtipných i vyostřených scén. Plodkové celkem dlouho trvalo, než se do svého seriálového charakteru vžila.  „Musím říct, že po roce byl docela oříšek se do toho zase vrátit,“ přiznává. 

Jana Plodková říká, že nedokáže úplně vysvětlit, čím to je, ale se Sabinou toho mají pramálo společného. „Nevím, jestli je to tím, že jsem o rok starší, tak se mi něco změnilo v prioritách, ale byl pro mě problém být zlá mrcha,“ prozradila.

Velkou novinkou pro Sabinu bude, že místo ředitelky hudební televize vymění za jiný post. Drzá blondýna povede časopis pro maminky. „Přesně takto to chodí, že takové charaktery se nikdy neztratí a pokaždé najdou dobré místo. Otázkou je, jestli to bude zrovna pro ni,“ usmívá se Jana s tím, že ani téma dětí nemají se Sabinou společné. Herečka si v tom dává načas a na nic s partnerem nepospíchá.