VIDEO: Vztah, nebo práce? Doleželová se ukázala po boku Karla Janečka

  • 4
Někdejší miss, modelka a majitelka lékárny Jana Doleželová přiznala, že její devítiletý vztah skončil. Kdo je nyní po jejím boku, říct nechce. Kamera iDNES.cz ji zachytila s bojovníkem proti korupci Karlem Janečkem.

"Neukázala jsem se s žádným mužem, kde bych potvrdila, že je ten daný muž můj přítel. Můžu jen potvrdit, že s bývalým přítelem, se kterým jsem žila devět let, jsme se rozešli," řekla iDNES.cz Jana Doleželová k údajným spekulacím, že randí s poslancem Davidem Šeichem. Že by v tom byl jiný muž? Například právě Karel Janeček?

"S Karlem se známe rok, máme na spoustu věcí a dění kolem podobný názor, takže se máme určitě o čem bavit. Pojí nás přátelský vztah a možná, že časem bude i pracovní," uvedla Doleželová, která spolu s Janečkem objasňovala, že se před karlovarským hotelem Richmond potkali úplnou náhodou.  

"Jana Doleželová je velmi inteligentní žena, máme přátelský vztah. Povídáme si, diskutujeme, filosofujeme a trávíme společný čas," přiznal Janeček.

Jana Doleželová jezdí do filmových Karlových Varů každoročně. Víc než filmy ale sleduje vlastní odpaly na místních golfových hřištích. "Viděla jsem zahajovací film Pěna dní, pak jsem měla jednu módní přehlídku, hrála jsem čtyři golfové turnaje, jeden jsem dokonce vyhrála, a teď bych ještě ráda stihla nějaké filmy. Ten čas tady utíká příjemně."

Karel Janeček (2013)

A jak zde tráví čas Karel Janeček? "Dlouho jsem nepařil jako tady ve Varech. Není na to čas, jsem hodně zaneprázdněný, takže jsem do časných ranních hodin neřádil hodně dlouho," uzavřel.