Ivanka Trumpová a Jared Kushner (2011)

Ivanka Trumpová a Jared Kushner (2011) | foto: AP

Impérium miliardáře Trumpa se rozrostlo, dcera Ivanka porodila holčičku

  • 23
Devětadvacetiletá Ivanka Trumpová se v neděli stala matkou. Dceři bývalé české lyžařky a modelky Ivany Trumpové a amerického realitního magnáta Donalda Trumpa se narodila zdravá holčička. Miliardář Trump, který je tak trojnásobným dědečkem, prozradil, že jeho vnučka se jmenuje Arabella Rose.

"Dnes ráno (Jared) a já jsme přivítali na svět krásnou a zdravou holčičku," napsala v neděli Trumpová na Twitteru.

Její manžel Jared Kushner je majitelem týdeníku New York Observer. Svatba se konala v roce 2009 a ještě před ní Ivanka Trumpová přestoupila k judaismu.

Ivanka Trumpová v časopisu Harper´s Bazaar

Ivanka Trumpová a Jared Kushner jsou již manželé. První svatební foto

Ivanka Trumpová se svým otcem Donaldem Trumpem na přehlídce Dressed to Kilt v New Yorku

"Řekli jsme si, že bychom chtěli rok počkat a jen si vychutnávat, že jsme novomanželé," řekla modelka o svém těhotenství v květnu pro magazín Harper's Bazaar. "Jared je nadšený," dodala. "Bude to tatínkova holčička. Mám pocit, že se proti mně spiknou."

Ivana Trumpová

Ivanka Trumpová

Donald Trump má už dvě vnoučata, holčičku a chlapce od Ivančina bratra Donalda. Manželství Ivany a Donalda Trumpových trvalo od roku 1977 do roku 1992, mají spolu tři děti. Trump určitou dobu nevylučoval možnost, že se bude za republikány ucházet o nominaci na prezidenta, ale v květnu oznámil, že kandidovat nehodlá.

,