Michael Madsen a jeho synové Max, Hudson, Christian a Luke (Los Angeles, 17....

Michael Madsen a jeho synové Max, Hudson, Christian a Luke (Los Angeles, 17. srpna 2013) | foto: Getty Images

Syna hollywoodského herce našli s prostřelenou hlavou

  • 5
Šestadvacetiletý Hudson Madsen byl nalezen s prostřelenou hlavou. Podle vyšetřovatelů šlo nejspíš o sebevraždu. Syn herce Michaela Madsena (64), známého z filmů režiséra Quentina Tarantina, trpěl dlouhodobě depresemi.

„Mohu potvrdit, že Hudson Lee Madsen podlehl zranění hlavy způsobenému střelnou zbraní. Pravděpodobně šlo o sebevraždu,“ uvedl v prohlášení pro média mluvčí Oddělení soudního lékařství v Honolulu.

Syn slavného hollywoodského herce a herečky DeAnny Madsenové (61) žil na Havaji spolu s manželkou Carlie Madsenovou. Byl kmotřencem režiséra Quentina Tarantina (58). 

Veterán z Afghánistánu trpěl dlouhodobě depresemi, loni se svěřil s tím, že s partnerkou nemohou přirozeně počít a budou se snažit o umělé oplodnění. 

Jeho ženě odstranili před týdnem nádor z prsu. Madsenová poté manželovi veřejně poděkovala na sociálních sítích za maximální možnou psychickou podporu v náročných chvílích. 

Herec Michael Madsen má z druhého manželství s Jeannine Bisignano syny Christiana a Maxe. S třetí manželkou DeAnnou Madsenovou měl kromě Hudsona ještě syny Calvina a Lukea Raye. Herečka má s exmanželem, kytaristou Brianem Setzerem ještě syna Codyho.

Kromě mnoha tarantinovek, ve kterých hraje od roku 1992, je známý například z filmů Thelma a Louise, Krycí jméno Donnie Brasco či bondovky Dnes neumírej. V roce 2010 se objevil také v několika epizodách krimi seriálu 24 hodin.