Hrdlička, Michal i Sidovský. Partneři se starají o kariéru svých poloviček

  • 24
Čerstvý ženáč Michal Hrdlička (29), někdejší sporťák televize Nova, pečuje o finance i pohodu své novomanželky, tenistky Karolíny Plíškové (26). Nejsou výjimkou, o hvězdy sportu i showbyznysu se coby manažeři starají jejich drahé polovičky i sourozenci. Jak jim klape rodinný podnik?

I po letech stále zamilovaní

Zpěvačka Tereza Kerndlová dva týdny po svatbě v Las Vegas uspořádala pořádnou...

René Mayer (49) je pro zpěvačku Terezu Kerndlovou (31) víc než jen manžel a manažer v jedné osobě. Píše jí texty k písním a režíruje její klipy. „Každý, kdo nás zná, říká, že jestli to nevyjde nám, tak asi nikomu. Trávíme společně veškerý čas, ale není to kvůli tomu, že bychom na sebe žárlili, je nám spolu prostě dobře,“ říká zpěvačka.

Šťastní novomanželé žijí v harmonickém vztahu

Karolína Plíšková a Michal Hrdlička

Michal Hrdlička už před utajovanou svatbou v Monaku zastupoval svoji novomanželku Karolínu Plíškovou. „Hodně lidí nás varovalo, že se to projeví na našem vztahu. Ten je naštěstí harmonický pořád. Na grandslamu ji s pracovními věcmi nezatěžuji, jen když se objeví něco nezbytného. Třeba podpis smlouvy. Ale ten jí zabere dvě minuty,“ říká Hrdlička, který kromě Karolíny zastupuje i její dvojče Kristýnu.

21. května 2018

Jasně rozdělené role

Helena Vondráčková a Martin Michal tráví rádi léto na Slapech.

Martin Michal (59) se o kariéru Heleny Vondráčkové (71) stará už roky. Zájmy své ženy několikrát řešil i soudně. „Lhala bych, kdybych řekla, že se někdy trochu nepřetlačujeme. Mívám občas jiný názor než on. Rozbroje kvůli tomu nemáme,“ prozradila zpěvačka s tím, že mají oba jasno, kdo má kdy právo veta. „Co se umělecké stránky týče, určitě já. Co se týče produkční parkety, někdy jsem to já, kdo se podvolí,“ dodala.

2. července 2015

Co je doma, to se počítá

Aneta Langerová s bratrem Nikolou Langerem (19. 9. 2017)

Nikola Langer (41) začal dohlížet na kariéru své sestry Anety (31) už krátce po jejím vítězství v prvním ročníku SuperStar. Ta si spolupráci s ním pochvaluje dodnes. „Začali mi předkládat různé smlouvy. Ale když mi předložili tu první, postavil se přede mě a řekl: Anet nic sama podepisovat nebude. Což byla moje zásadní výhra, že se můj brácha stal mým manažerem,“ myslí si zpěvačka.

Láska na první pohled

LÁSKA POD LUPOU: Pavel Vítek a Janis Sidovský

Pavel Vítek (55) a Janis Sidovský (50) patří k nejstabilnějším párům showbyznysu. Sidovský si vybudoval kariéru jako manažer celebrit. Není divu, že se stará i o pracovní aktivity svého muže. Před lety však začínal jako tanečník. „Seznámili jsme se během zkoušení choreografie na moje televizní vystoupení, v září roku 1987. Janis mi dělal křoví, tančil za mnou piruety a metal kozelce,“ vzpomínal později Vítek.