Havlová, Trumpová a Laffita - před zahájením přehlídky v Paříži.

Havlová, Trumpová a Laffita - před zahájením přehlídky v Paříži. | foto: Petra Barochová, iDNES.cz

Hezoun a blbec pro mě není, tvrdí Trumpová

Manželství je podle bývalé modelky a někdejší sjezdové lyžařky Ivany Trumpové ohromná instituce. "Když najdu dobrého člověka, tak se zase vdám. Zatím jsem měla na dobré muže štěstí a mám krásné děti. Pro mě je ale důležité myšlení partnera. Nemůžu žít s člověkem, který není inteligentní. Jednoduše - hezká tvář a blbec není pro mě," řekla Trumpová.
Podívejte se do fotogalerie.

Bývalá modelka se sice už před lety usadila ve Spojených státech, do rodné země se ale vrací poměrně často. "Jezdím do Zlína za maminkou, která tam žije. Mám tam tři domy. Máma vlastní pět aut a neumí řídit," prozradila americká milionářka českého původu. Na dotaz, kolik domů jí patří celkově, Trumpová odpověděla stručně a neurčitě: "Domů mám hodně."

Perfektní postavu si Ivana udržuje pravidelným cvičením. "Někdy mám tak málo času, že dobíhám letadlo. To je taky jistým způsobem rozcvička," pousmála se Trumpová.
I v současné době má americká milionářka českého původu hodně práce. "Přispívám asi do osmi magazínů, píšu knížku, málokdy se zastavím," konstatovala.

Na pařížské módní přehlídce Osmanyho Laffity, dvorního návrháře českého domu Taiza, měla také tato půvabná dáma model této značky. "Když jsem si jej zkoušela, byl asi o pět čísel větší, tak jsme ho museli rychle zmenšit. Díla Osmanyho se mi moc líbí. Je to hezká móda a hlavně se mi líbí, jak využívá barvy," řekla Ivana Trumpová