Jane Fondová

Jane Fondová - Jane Fondová | foto: archiv

Herečka Jane Fondová doporučuje sex po sedmdesátce

  • 21
Tajemství krásy jednasedmdesátileté herečky Jane Fondové tkví podle ní v aktivním sexuálním životě, který si užívá ve svém věku víc než kdykoli předtím. I s kovovým kyčelním kloubem a po operaci páteře.

"Jak je možné, že tak dobře vypadám? Vděčím za to z třiceti procent svým genům, z třiceti dobrému sexu a z dalších třiceti sportu a zdravému životnímu stylu se správnou výživou, zbývajících deset procent musím s vděkem přičíst svému plastickému chirurgovi," řekla Jane Fondová německému listu Der Bild.

Herečka však není žádným fanatikem, který by se snažil falešně světu namlouvat, že ve svém věku je zdravější a vitálnější než v mládí.

"Je mi jednasedmdesát a fyzicky to není skvělé, protože mám bolesti. Ale jsem šťastnější, sex je lepší a rozumím lépe i životu. Nechci být zase mladá," řekla Jane Fondová, která zrovna plánuje čtvrtou svatbu. chce si vzít o čtyři roky mladšího muzikanta Richarda Perryho.

Jane FondováJane Fondová

Po operaci zad už nemůže cvičit jako dřív, ale fyzický handicap ji nezabrání dosáhnout vytouženého snu – zlézt Himaláje. Chystá se tam za rok v říjnu.

"Měla jsem operaci páteře a můžu běhat jen s krunýřem. Mám také nové koleno a nový kloub z titanu. Už se pomalu rozpadám a připadám si jako skladiště chodících náhradních dílů. Ale musela jsem si to všechno nechat opravit, protože chci zlézt Himaláje. A v osmi tisících mé tělo musí prostě fungovat hladce," dodala Fondová.