Karel Heřmánek

Karel Heřmánek | foto: KORZO

Herec Heřmánek má otřes mozku, nešťastně upadl

  • 18
Herec Karel Heřmánek je v nemocnici. Lékaři u něj diagnostikovali lehký otřes mozku, který podle informací iDNES.cz zavinil nešťastný pád.

K zranění došlo začátkem týdne na jednom ze zájezdů jeho Divadla Bez zábradlí. Podle očitého svědka nešťastně upadl a poranil si hlavu. "Nejde o nic vážného. V nemocnici musí zůstat na pozorování, pak ho propustí do domácího ošetřování," řekl iDNES.cz důvěryhodný zdroj.

Že jde jen o lehčí zranění, potvrdila i Heřmánkova manželka Hana. "Drama se nekonalo, není o čem mluvit," řekla bez dalších podrobností.

Karel Heřmánek s manželkou Hanou
Karel Heřmánek s manželkou Hanou

Karel Heřmánek se měl v úterý večer postavit před publikum v Prostějově, kvůli nehodě se tak nestalo. "Byli jsme nuceni představení zrušit kvůli náhlému onemocnění Karla Heřmánka, který ve hře ztvárnil jednu z hlavních rolí spolu s Jiřím Bartoškou," řekla iDNES.cz ředitelka Městského divadla v Prostějově Alena Spurná, která rovněž potvrdila, že se herec nešťastně zranil.

"Náhradní termín představení bychom se měli dozvědět ještě do konce týdne," dodala.

Karel Heřmánek je nejen hercem, ale také ředitelem Divadla Bez zábradlí. S řízením mu pomáhá právě jeho manželka, někdejší hlasatelka Hana Heřmánková, s níž vychovává dva syny Karla a Josefa.