Al Pacino | foto: Profimedia.cz

Herec Al Pacino přiznal hřích mládí. Živil se jako prostitut

  • 5
Jedna z největších hollywoodských hvězd, herec Al Pacino, se ve svých devětašedesáti letech přiznal, že si v mládí vydělával na živobytí svým tělem.

Poté, co v sedmnácti odešel ze školy, neměl práci a byl chudý jako kostelní myš. Vydělával si tedy díky svému vzhledu.

"Když mi bylo dvacet, bydlel jsem na Sicílii a živil jsem se tím jediným, co jsem měl - vlastním tělem," přiznal Al Pacino reportérce New York Post Cindy Adamsové. "Jedna starší žena mi výměnou za sex dala střechu nad hlavou a něco k snědku. Ráno jsem se probudil s ní v posteli a opravdu jsem se neměl moc rád," vzpomínal na nepříjemné zážitky Oscarem oceněný herec.

Al Pacino se sice narodil v New Yorku, ale poté, co odešel ze školy a nepodařilo se mu najít zaměstnání jako herec, bydlel na Sicílii. Odtud pochází jeho rodina.

Od té doby jeho herecká hvězda vystoupala až k vrcholu. Proslavil se filmy jako Kmotr, Zjizvená tvář, A spravedlnost pro všechny a mnoha dalšími. Oscara získal za film Vůně ženy v roce 1992. Ve svém nejnovějším filmu You Don´t Know Jack ztvární Al Pacino kontroverzní postavu propagátora eutanázie Jacka Kevorkiana, který byl odsouzen za několik asistovaných sebevražd.

I když má Al Pacino tři děti se dvěma partnerkami, patří k těm několika málo hollywoodským hercům, kteří se nikdy neoženili.