George Clooney

George Clooney - Americký herec George Clooney | foto: Reuters

George Clooney zlomil další srdce

Americký herec George Clooney zlomil další srdce. Rozešel se s o jedenáct let mladší přítelkyní, herečkou Kristou Allenovou. "Krista teď chodí jako bez duše. Je opravdu nešťastná. Vypadá to, že ji George zlomil srdce," prozradila blízká přítelkyně herečky americkému magazínu US Weekly.

Podle časopisu se pár rozešel před několika dny po více než roční známosti. U Clooneyho si však žádná nemůže být ničím zcela jistá. Na začátku letošního léta se média zabývala jeho vztahem s  třiadvacetiletou Sophií Dahlovou.

Magazín Weekly však nyní cituje přítelkyni Allenové, s níž se dvaačtyřicetiletý hollywoodský lamač srdcí, hvězda filmu Dannyho parťáci, údajně seznámil minulý rok během natáčení svého režisérského debutu Confessions Of A Dangerous Mind.

"Měla ve filmu malou roli a Clooneymu tenkrát učarovala. Bylo to láska na první pohled. Je veliká škoda, že to muselo takhle skončit. Je dost blbý se s někým rozejít před Vánocemi," dodala hereččina přítelkyně a připomněla, že ještě na říjnové premiéře Georgeovy komedie Intolerable Cruelty vypadalo vše ideálně.

Zda si Clooney našel narychlo za Kristu náhradu, s níž přivítá Nový rok, není jasné, jednatřicetiletá bruneta každopádně hodlá na vztah s hercem zapomenout o samotě.

"Nemá smysl zaplácnout ránu z jednoho nepovedeného vztahu tím, že se bez rozmyslu vrhnete do dalšího. Zklamete tak nejen sami sebe, ale také člověka, který vašemu dravčímu honu podlehne. Já se raději stáhnu, Nový rok přivítám s přáteli. Pomůže mi to zapomenout," uvedla Krista Allenová.

,
Témata: George Clooney