Dcera Filipa Renče Sofie Marie Renčová

Dcera Filipa Renče Sofie Marie Renčová | foto: iDnes.cz

Nejkrásnější Vánoce pro Filipa Renče. Narodila se mu dcera

  • 33
Pro režiséra Filipa Renče bude 24. prosinec bezesporu nezapomenutelným dnem. Jeho manželka Marie Renčová mu totiž v Praze porodila první společné dítě.

„Sofie je tadýýýýý a já jsem ten nejšťastnější chlap na světě,“ potvrdil exkluzivně iDNES.cz šťastný tatínek. 

Přesně o Vánocích se mu v 10:25 dopoledne narodila holčička, a jak už to u některých mužů bývá, i on si přál být u porodu, což se mu splnilo. „Nádherný zážitek, který jsem ještě neměl možnost zažít,“ dodal s dojetím v hlase.

Porod probíhal v porodnici u Apolináře, v což doufal, protože i on se tam před jednapadesáti lety narodil. „Chtěl bych poděkovat všem v porodnici, zvláště pak panu profesorovi Pařízkovi, který je super profík,“ nešetřil chválou Renč. Gynekolog, který je v Čechách považován za jednoho z nejlepších porodníků, byl i odborným poradcem u dvou filmových porodů, a to v nové komedii, kterou letos Renč natáčel. 

Holčička dostala jméno Sofie Marie Renčová a má se podle tatínka čile k světu. „Sofie je nádherné jméno, které jsem vybral a Maruška s tím souhlasila,“ dodal nadšený tatínek, který má z předchozího krátkého vztahu šestnáctiletou dceru Natálii.

Marie Kružíková a Filip Renč se vzali 22. září 2017 v Praze.

Se svou ženou Marií, kterou si vzal 22. září, se v letošním roce naposledy společně objevili na křtu knihy Haliny Pawlowské Zoufalé ženy dělají zoufalé činy, podle které Renč natočil svůj poslední film. V kinech ho uvidíte od 18. ledna.