Eva Aichmajerová oholila 19. března kapitána fotbalové reprezentace Tomáše Rosického, který se stal tváří nového holícího strojku

Eva Aichmajerová oholila 19. března kapitána fotbalové reprezentace Tomáše Rosického, který se stal tváří nového holícího strojku | foto: Ivan Chlud

Eva Aichmajerová oholila Tomáše Rosického

  • 75
Moderátorka Eva Aichmajerová pečuje nejen o svoji vizáž, ale teď se stará také o fotbalisty. Tomáše Rosického začerstva „objela“ novým holícím strojkem.

Moderátorka Eva Aichmajerová uváděla slavnostní uvedení nového holícího strojku, jehož je Tomáš Rosický tváří.

Fotbalista si však odskočil z reprezentačního srazu pouze naskok, a tak, když si ho Aichmajerová zavolala na jeviště, vůbec ještě netušil, do čeho „leze“. Usadila si ho pěkně na židli a spolu s pěti krásnými asistentkami se pustila do „díla“.

„Musí mu to slušet, až bude hrát v sobotu proti Německu, aby si ho každý všiml,“ řekla Aichmajerová, když nanesla na Tomášovu tvář vrstvu holícího gelu. Pak se chopila strojku a jemnými tahy fotbalistu oholila.

Mrazilo mě v zádech!
Tomáš Rosický se stal oficiální tváří nového holícího strojku, a tak je pro něj ochoten udělat téměř cokoliv. Ovšem když se k němu přiblížila Aichmajerová s náčiním v ruce, Tomáš lehce znejistěl.

„To víte, v sobotu mám „repre“, tak si nesmím dovolit žádné zranění,“ vtipkoval Tomáš Rosický, kterého z povzdálí sledoval jeho bratr Jiří. Celkově vzato si „holící akci“ Tomáš pochvaloval. Staralo se o něj totiž hned pět krásných slečen, a vše zakončila gelovou masáží obličeje osobně Eva Aichmajerová.