Drew Barrymore (12. ledna 2014)

Drew Barrymore (12. ledna 2014) | foto: AP

Barrymore se vyhýbá seznamovacím aplikacím. Nechce skončit zavražděná

  • 7
Drew Barrymore (43) se před dvěma lety rozvedla se svým třetím manželem Willem Kopelmanem (40). Hvězda Charlieho andílků od té doby stále nemá nového muže. Herečka přiznala, že má strach ze seznamovacích aplikací. Sama je prý vyzkoušela, ale zase je rychle odinstalovala.

„Mám velké obavy ze seznamovacích aplikací. Vždycky se děsím a říkám si, zda budu zrovna já tím člověkem, který potká na seznamce šíleného psychopata. Skončím pak v noci zavražděná? Ta představa je pro mě velmi odstrašující, proto se podobným seznamkám vyhýbám,“ tvrdí herečka.

Drew Barrymore se v lásce nedaří, ale o to lépe jí to jde v herecké kariéře a v podnikání. Herečka má jako mnoho dalších celebrit vlastní kosmetickou řadu s názvem Flower Beauty, sama se také stará o dvě dcery, pětiletou Olive a čtyřletou Frankie.

Herečka přiznala, že vychovávat děti jako single matka není vůbec jednoduché, ale aktuálně partnera nemá a ze seznamek má strach. Vždy chtěla zkusit rande naslepo. „Můj obličej bohužel všichni znají, takže v případě schůzky se mnou každý ví, kdo jsem. Není to fér,“ uvažuje herečka.

Seznámit se prostřednictvím přátel se jí také nedaří. „Nikdo z mých kamarádů mi ještě nikdy nikoho nedohodil. Mám stejný okruh známých už dlouhé roky. Nikdo nový nepřibývá,“ popisuje Barrymore.

„Život bez partnera není jednoduchý, ale snažím se svým dětem dávat maximum. Pokud to jen trochu jde, vstávám s nimi, uléhám, užíváme si výlety celé víkendy. Díky své práci mám naštěstí dost nepravidelný rozvrh a mohu s dcerkami trávit více času, než kdybych měla klasické zaměstnání. Za to jsem moc vděčná,“ dodává herečka.

22. září 2016