Kim Kardashianová a Kayne West

Kim Kardashianová a Kayne West | foto: Profimedia.cz

Dcera Kim Kardashianové dostala bizarní jméno North, po otci je West

  • 12
Kim Kardashianová je profesionální celebrita a ví přesně, jak na sebe upozornit. Po porodu nechtěla prozradit, jak se její dcera jmenuje, až se teď ukázalo, že jí s rapperem Kaneym Westem vybrali jméno, které v překladu znamená sever.

Dcera hvězdy americké reality show a rappera se v překladu jmenuje "severozápad".

North se narodila před pěti dny v Los Angeles. Podle časopisu Us Weekly už Kardashianová a West vědí, jak budou dceři říkat zkráceně. Bude to Nori.

O tom, že se bude dítě tohoto páru, který udělá pro bulvární titulky cokoli, jmenovat North, se spekulovalo už před porodem. Většina fanoušků Kanyeho Westa to ale považovala za vtip.

Kim to dokonce v březnu popírala a žertovala, že by se jí líbilo spíš jméno Easton.

Kardashianová měla břišní infekci, takže rodila dřív.

Kardashianová se nechala natáčet i ve chvílích, kdy křičela bolestí.

Kardashianová porodila dceru předčasně kvůli infekci v břiše. I když hodně trpěla, nechala se před porodem natáčet a fotit. Vše dobře dopadlo a dcera je zdravá. Pro Kardashianovou je to první dítě.

S Westem je něco málo přes rok a svatbu zatím neplánují. Dá se ale očekávat, že ji s velkou pompou uskuteční. Kardashianová se už jednou vdávala. Basketbalistu Krise Humphriese si brala za přítomnosti kamer v roce 2011, manželství ale vydrželo jen dva měsíce.