David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou

David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou | foto: Profimedia.cz

Hokejista David Pastrňák se dva roky po smrti syna dočkal dcery

  • 26
Hvězda NHL David Pastrňák (27) chyběl na letošním mistrovství světa a už je jasné proč. Čekali s přítelkyní příchod potomka. Šťastnou novinku nyní oznámil na sociálních sítích a prozradil, že s přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou pojmenovali dceru Freya Ivy.

„Freya Ivy Pastrnak už je na světě! Snili jsme o této chvíli dlouho a nemohu být pyšnější na své dvě překrásné holky,“ napsal hokejista k fotkám dcery a její matky.

Mezi tisíci gratulanty se objevila třeba zpěvačka Monika Absolonová. Všichni přejí hokejistovi a jeho rodině hlavně zdraví a štěstí.

Freya Ivy Pastrnak už je na světě ❣️ we’ve dreamt about this moment for long time and I couldn’t be more proud of my two beautiful girls. I can’t wait to watch you be the best mamma to our little nugget. #tátaprincezny

9. června 2023 v 5:40, příspěvek archivován: 9. června 2023 v 9:06

Šťastné okamžiky zažívají Pastrňák a jeho švédská přítelkyně Rebecca téměř dva roky poté, co je potkala největší ztráta. V červnu 2021 v pouhých šesti dnech zemřel jejich prvorozený syn Viggo.

„Viggo Rohl Pastrnak 17. června 2021 – 23. června 2021. Shlíží na nás anděl a říkáme mu syn. Navždy tě budeme milovat,“ napsal tehdy Pastrňák k černobílé fotce, kterou zveřejnil na Instagramu.

Pastrňák a Rohlssonová se dali dohromady v květnu 2018. „Slavil jsi svoje narozeniny, já byla v práci, bezradná a svou spřízněnou duši měla přímo před sebou,“ prozradila blondýnka, která tehdy pracovala ve Stockholmu v luxusní restauraci Mister French.

Pastrňákovi se letos daří i v NHL. Havířovský rodák si v 82 zápasech vytvořil kariérní maxima se 113 body za 61 branek a 52 asistencí a uchází se o post nejužitečnějšího hráče základní části NHL. Má taky šanci získat Ted Lindsay Award pro nejlepšího hráče sezony podle hráčské asociace NHLPA.