Courteney Coxová (Los Angeles, 22. února 2019)

Courteney Coxová (Los Angeles, 22. února 2019) | foto: Profimedia.cz

Nedokázala jsem se smířit s věkem, přiznala Courteney Coxová

  • 5
Herečka Courteney Coxová (54) přiznala, že se nechala vylepšit u plastických chirurgů, aby ošidila věk. Často měla například výplně obličeje. S tím ovšem už skoncovala.

Představitelka Moniky ze seriálu Přátelé Courteney Coxová se už před dvěma lety rozhodla, že přestane s plastikami. Zatím se jí to daří. Nyní ovšem připustila, že to pro ni nebylo snadné.

„Jak stárnete, setká se s tím asi téměř každý, zejména v Hollywoodu. Musíte se smířit se svým věkem, a to pro mě bylo strašně těžké,“ nechala se slyšet Coxová, která se stala tváří kampaně společnosti L’Oréal Paris. 

S vylepšeními začala proto, že se jí nelíbilo, jak vypadala. „Snažila jsem se držet krok s časem, ovšem byl to jiný způsob než obyčejná péče o sebe. Neuvědomila jsem si to, pak jsem se ale jednoho dne vzbudila a řekla si: Sakra, já už nevypadám jako já,“ svěřila se herečka magazínu People.

„Takže teď jsem přijala samu sebe a stárnu s tím, co mi bůh nadělil a nesnažím se to změnit. Na věcech, které se mi na mně nelíbí, se snažím pracovat.“ 

Herečka už v roce 2017 připustila, že se jí kosmetické a plastické zákroky vymkly z rukou a vypadala uměle. „Vyrůstala jsem v tom, že vzhled je nejdůležitější věc. Je to trochu smutné, protože jsem se kvůli tomu dostala do problémů,“ uvedla tenkrát.

26. prosince 2015