Diskuze

VIDEO z party Slavíků: Vyzuté boty, alkohol a politický kolovrátek

Když se moderátor letošních Slavíků Ondřej Brzobohatý letmo dotkl v jednom ze svých vstupů politiky, netušil, že dění v nejvyšších patrech republiky částečně zastíní i sesazení Karla Gotta z trůnu. Jak se ukázalo, pro mnohé zpěváky byl důležitější trůn republiky, nikoliv populární hudby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J66a38n 81Č49o31n22k94a

25. 11. 2012 16:51

Jsem z toho trochu na rozpacích, kdo to je ten král králů a kouzelník žito? Mohl by mi to někdo přeložit do člověčtiny? Mimo jiné, když ho, tak štve vypalovaní CD nemá dělat hudbu pro lidi, pro jaké to je směřováno především ti si to vypalují... pokud ho to s*ere- tak, že o tom mluví ať experimentuje, hudbu ať dá grátis, jako reklamu a ať žije z koncertu.....( holých a především tu**ch hlav se vždy sleze hodně)..... a nemusí být trapně vulgární na gala večeru... Pro Vaše postavení jsou agresívnější, přímější, ale zároveň účinnější a slušnější formy vyjadřovaní pane Lando!! Chápu, že takový jste, ale před svými dětmi na koberec taky neděláte hromádku..... Ano TROCHU se s Vámi sice ztotožním, ale vyjadřování v takovém směru, tam kde to bylo NE  --- pevně věřím, že můj názor není pobuřující a neodstraníte mi účet....[>-]

13 5
možnosti

Pan Landa má zřejmě  pomíchané lejno s mozkem,neboť na kritiku se musí dát do ODS,tam si ho budou možná zloději hledět.Ale měl by si uvědomit,že kdyby mu odešel náhodou hlas,octl by se mezi bezdomovci,kde již bohužel vinou této smetánky skončily jiné kapacity.Každý nímand který přijde k penězům nebo polstavení,tak i když je tupec,stoupne mu sebevědomí a myslí si,že je hvězda.podívejte se na Klause,Nečase,Kalouska!A bohužel Landa je také přeběhlík.

3 5
možnosti
PV

Tak mezi bezdacema by se predevsim ocitl diky lidem, kteri misto koupe CD jdou a hudbu proste ukradnou - pro uspokojeni lidi co radi slovickari porusi autorska prava. Vypalovani CD je jedina vec, kde s Landou souhlasim. Chces nakou hudbu? Kup si ji. Reci o ziti z koncertu si nechte pro nekoho jineho. Vy take chcete za svoji praco zaplaceno ne?

0 2
možnosti

J50a11n 56Č58o74n66k50a

25. 11. 2012 19:37

Děkuji za hodnoceni, jen prosím mínusáky, pokuste se napsat proč dáváte mínus, zajímal by mne pochopitelně Váš názor, proč zrovna mínus a jak se k tomu stavíte Vy :-)   ... Třeba se na to opravu dívám špatně, zpětná vazba je pochopitelně důležitá.:-)

7 2
možnosti

Na to nemají:) Já jsem tady několikrát mínusáky žádal o argumenty, pokaždé bylo ticho:)

3 0
možnosti
PV

Ja vam minus nedal, ale osobne treba nesouhlasim s vypalovanim CD a porusovani autorskych prav.

1 1
možnosti

J71a35n 14Č54o40n85k84a

25. 11. 2012 23:49

Ano pochopitelně Vypalovaní CD nebo jiný sběr a ukládáni dat bez zakoupení je strašné :-\ , ale holt doba je taková :-), každý má doma né jedno CD ne jeden hard disk s nezaplaceným "mýtným" ... ale jak jsem v příspěvku psal, má možnosti, jak to obejít a dát novou (již používanou) myšlenku. Mimo jiné vrstva, která poslouchá jeho hudbu má cca 1 CD originál a to spíše ještě kazetu od Orliku, zbytek copyring. ... Když jsme u toho copyringu, když mám oblíbené songy, interprety atd., velice rád si uložím jejich(originál) CD, je to něco jako s knížkou :-)

0 0
možnosti
DN

D59a70v44i55d 76N85o22v24á77k

25. 11. 2012 21:00

král králů je šefko protikorupční nadace bo co (díky korupčníkům jsou komančové na vzestupu), co je kouzelník žito mi taky hlava nebere.  Nechápu co na jeho vystoupení bylo vulgárního, a že ho štve pirátství je pochopitelné. Jedno je jistý, jde dělat něco jinýho než hudbu a někam jinam. Protože v čechách se mu už nelíbí. Upřímě: mě se v čechách taky nelíbí nějakej pátek

0 0
možnosti