Češky prohrály boj o prsa

  • 10
Po éře výstavních vnad české modelky Evy Herzigové a posléze Slovenky Adriany Sklenaříkové, se titul nejkrásnější ňadra stěhuje dál na Východ. Prestižní konkurz značky Wonderbra proslulé výrobou luxusního prádla vyhrála totiž Ruska. Šestadvacetiletá Inna Zobová z Moskvy má příslušné míry shodné s ideálními proporcemi Briggitte Bardotové.

Po  šesti měsících tvrdé přípravy a přísného hodnocení vyhrála opět dívka slovanského typu a opět blondýnka (!) s modrýma očima. Měří 179 centimetrů, s mírami 90 - 63 -90.  Od letošního roku má zastupovat proslulou značku. Právě její přísná kritéria povyšují už tradičně vítězku na majitelku nejkrásnějších vnad na světě. Podařilo se jí to, co jen o "prsa" před dvěma lety uniklo další české modelce Simoně Krainové.

Inna rozhodně není v modelingu nováčkem. Má zkušenosti z přehlídek pro slavné návrháře, jako je Giorgio Armani, Christian Dior či Yves Saint Laurent. Svou měrou k jejímu novému titulu Miss přispělo i to, že si věří:  "Jsem něžná i silná, jsem sexy i sebeironická. Jsem svůdná. To jsem já," uvádí jako důvod svého vítězství.

Pro Inninu další kariéru je víc než operace srdce a nedokončená univerzitní studia psychologie a antropologie důležitá pověstná mezírka mezi ňadry. Její žlábek musí být nejméně takový, s nímž do světa prorazila Herzigová a který - zvěčněný na bilboardech - měl v Americe na svědomí hromadné havárie na dálnicích. 

 

Podle světové módní značky má nejkrásnější ňadra Ruska Inna Zobová.

Ruska Inna Zobová je po česko-slovenské modelce Adrianě Sklenaříkové další majitelka nejkrásnějších vnad na světě.

Za novou Miss Wonderbra zvolila firma Rusku Innu Zobovu.