Móda z plesu: Verešová a Puhajková za hvězdy, Gelemová přestřelila

  • 34
Dokonalé róby, sladěné doplňky i make-up, ale také několik přešlapů k zamyšlení. Luxusní modely, ve kterých se slavné dámy předvedly na šestém ročníku Česko-Slovenského plesu v Obecním domě, okomentoval módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: GABRIELA LAŠKOVÁ

95 %
Gabriela, po svatbě Lašková, se stala moderátorkou Zpráv na FTV Prima. S...

Zlatá róba od Tatiany Kovaříkové brala dech. V kombinaci s nádhernou moderátorkou Gabrielou Laškovou je toto spojení až nebezpečné. Látka se zlatými flitry a kamínky se leskla a zajistila pozornost všech návštěvníků plesu. Tatiana Kovaříková se opravdu vyzná ve svém oboru a toto je toho důkazem. Gabriela se musela cítit jako princezna a pokud ne, tak tak alespoň vypadala. Gábinu musí být radost líčit. Tentokrát se o dokonalý make-up a vizáž postarala Ilona Šlechtová. Bravo! Jelikož jsou šaty světlé, nebál bych se tmavších šperků a doplňků, aby celkový look nesplýval. Ale i tak je Gabriela krásná.

Případ druhý: DANIELA DEJDAROVÁ

90 %
Daniela Dejdarová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

Manželka herce Martina Dejdara Daniela je podle mého názoru úžasná dáma, která ví, jak se prezentovat. Další šaty z dílny Poner oblékla i letos a dobře udělala. Zpočátku jsem ze šatů moc nadšený nebyl. Čím déle jsem se však na ně díval, tím více se mi líbily. Spojení semiše a krajkové látky je originální a baví. Trochu mi vadí rukávy, to je však maličkost. Detail dekoltu s broží je super a sexy. Vizáž je k outfitu zvolená naprosto perfektně.

Případ třetí: LUCIE GELEMOVÁ

15 %
Lucie Gelemová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

Tento růžový kus látky od návrhářky Gianni di Leo se opravdu nepovedl. Jak barevně, tak střihově a designérsky. Ale jak se říká, každý den není posvícení. Délka šatů absolutně neodpovídá výšce výtvarnice Lucie Gelemové a cosi jako kytka vytvořená na rameni táhne tento „šutr“ ke dnu už kompletně. Účes mi připomíná styling z vesnické tancovačky, stejně tak růžovoučký make-up á la Marfuša. Šperky jsou jediným světlým bodem této estrády. Boty snad ani netřeba zmiňovat.

Případ čtvrtý: MONIKA LEOVÁ

95 %
Monika Leová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

O velkých přípravách moderátorky Moniky Leové na ples věděl snad každý a podle toho vypadá i výsledek. Naprostá bomba, kterou má na svědomí návrhářka Tatiana Kovaříková. Moničiny křivky jsou božím masterpiecem, kterým je i róba od Tatiany. Ta zpracováním šatů dokonale vyjádřila charakter i osobnost. Mašle na boku odlehčuje styl šatů a uvolňuje celkový dojem. Monika září energií a elánem. Úsměv je jen korunkou této krásy a krásné vizáže. Zvolil bych jen menší náušnice. Tyto působí ve spojení s kabelkou malinko lacině.

Případ pátý: KATEŘINA KASANOVÁ

85 %
Kateřina Kasanová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

Návrhářka Sandra Mark vzala ples, zdá se, do svých rukou a pod taktovkou stylisty Sama Dolceho oblékla i missku Kateřinu Kasanovou. Šaty z luxusního bílého zdobeného tylu na Kateřině zářily jako měsíc za úplňku. Spadlá ramínka jsou kreativním detailem, který z klasických šatů hned dělá originální róbu. Jediné, co mi na stylingu vadí, je extravagantní psaníčko Jimmy Choo. Jemné šperky z Kateřiny dělají anděla. Make-upu nejde nic vytknout, Kateřina je naprosto dokonalá.

Případ šestý: GABRIELA PARTYŠOVÁ

60 %
Gabriela Partyšová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

Moderátorka Gábina Partyšová vsadila na sexy look. Až na podprsenku, která prosvítala pod šaty, se jí zadařilo. Krásný průsvitný top s dlouhou sukní s rozparkem Gábině naprosto sedne. O šaty se postarala Zuzana Lešák Černá. Tmavou barvu modelu oživily šperky Gismondi. Krásný účes vytvořil Michal Zapoměl. Nevím, co si mám myslet o botách a psaníčku. Působí to na mě už všechno až moc černě.

Případ sedmý: ANDREA VEREŠOVÁ

100 %
Andrea Verešová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

Dokonalý model od Jany Pištějové byl bezpochyby nejhonosnější róbou večera. Modelka Andrea Verešová ji vynesla jako královna a v nádherné barvě smaragdů zazářila. Detail průhledného dekoltu upoutal a baví. Bravo, Jano a Andreo! Naprosto perfektní volba. O šperky se postaral stylista Martin Gruntorád. Vybral jemné visací diamantové náušnice a prsten z Inbar Diamont center. K perfektnímu finálnímu looku Andree pomohla vizážistka Veronika Boho, za což tleskám.

Případ osmý: MONIKA BAGÁROVÁ

50 %
Monika Bagárová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

Tady se podle mého duo Poner trochu netrefilo. Look je sice kreativní a extravagantní, ale rozhodně se nehodí ke zpěvačce Monice Bagárové, která není moc vysoká. Křišťálovou síťku Preciosa, ze které je vytvořen top i nohavice, bych nechal pouze na topu. Pod sukni bych již nohavici nedával. Působí tam lehce jako rybářská síť a Monice zbytečně opticky přidává kila. Sukně i její zpracování je nádherné. Vlečka by však měla být pravděpodobně vzadu a ne na rameni a vepředu. Moc se mi líbí třpytky ve vlasech a celková vizáž. Boty jsou naprostá pecka.

Případ devátý: NIKOL ŠVANTNEROVÁ

95 %
Nikol Švantnerová (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

Missky vzaly ples útokem v hlavní linii s Nikol Švantnerovou, která vsadila na rudou červeň s vlečkou. Róba Poner je propracovaná do detailu a zajistila modelce mnoho pozornosti. Šaty by více vynikly s bohatším dekoltem. Nikol se celý večer procházela ve špercích Alo Diamonds v hodnotě 4,5 milionu korun, což ji korunuje na miss s nejdražšími šperky. Já osobně bych malinko ubral buď jeden z prstenů, či náramek. K rudým šatům se moc nehodí růžové psaníčko a boty, to bych rozhodně změnil. Vizáží Nikol opět odzbrojila a vypadala naprosto božsky. O make-up se postarala Michaela Ohemová a o vlasy Klára Vítová, která je kouzelnicí v oboru hairstylingu. 

Případ desátý: INNA PUHAJKOVÁ

100 %

Inna Puhajková (Česko-Slovenský ples 2019, Obecní dům, Praha, 16. 2. 2019)

V tomto případě se muselo včera hodně pánů držet. Moderátorka Inna Puhajková podle mého názoru vynesla šaty od Sandry Mark jako pravá holywoodská hvězda. Hodnotil bych ji jako nejvíce sexy ženu Česko-Slovenského plesu 2019. Přípravy nenechala náhodě a s výběrem si nechala poradit i ode mne. Rozhodování nebylo úplně jednoduché, protože Inně sluší snad naprosto vše. Tyto flitry a kamínky zdobené šaty nakonec vyhrály svou originalitou, propracováním a sexappealem. Inna vypadá jak bohyně z Olympu. Sladěnost psaníčka a bot je až neskutečná. Absence ostatních šperků je v tomto případě naprosto správná, jelikož šaty jsou zde i šperkem samy o sobě. Vizáž si vzala na starost Veronika Boho, která Innu zná, a to je i vidět. Celkové dílo je jak z rukou Picassa. Kdyby to šlo, dal bych i více procent.

ANKETA: Které krásky podle vás vypadaly na Česko-Slovenském plesu 2019 nejlépe? Můžete zvolit více možností.

celkem hlasů: 5252
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 17. března 2019. Anketa je uzavřena.

17. února 2019

17. února 2019

17. února 2019

,