Brad Pitt (Londýn, 30. července 2019)

Brad Pitt (Londýn, 30. července 2019) | foto: Reuters

Alkohol byl mým útěkem od reality, říká o své závislosti Brad Pitt

  • 4
Brad Pitt (55) prozradil, proč v minulosti propadl alkoholu. Herec přiznal i to, že čím je starší, tím častěji se při různých příležitostech dojímá. Mohou za to prý hlavně jeho děti, které má s herečkou Angelinou Jolie (44).

„Přiznávám, že jsem měl problémy s pitím. Utápění se v alkoholu bylo způsobem, jak na chvíli od všeho utéct,“ říká Brad Pitt v rozsáhlém rozhovoru pro magazín Interview, ve kterém ho zpovídal herecký kolega Anthony Hopkins (81).

Pitt tvrdí, že si váží všech svých přešlapů a prohřešků, které v životě napáchal, protože jen díky nim si uvědomil spoustu věcí. 

„Musel jsem si odpustit. Na spoustu věcí, které jsem udělal, rozhodně nejsem pyšný. Ale byla to lekce a dnes už to chápu. Jedno bez druhého získat nemůžete,“ vysvětluje herec.

Podle Pitta žijeme v době, kdy jsme k sobě vzájemně extrémně kritičtí. „Bereme jeden druhého jako samozřejmost a chováme se tak k sobě. Každý z nás dělá v životě chyby. Ale důležité je, jak se zachováme poté,“ míní.

Přiznává také, že čím je starší, tím více ho mnoho věcí dojímá. „Neplakal jsem snad dvacet let v kuse. A teď? Dojímají mě mé děti, přátelé i návštěva míst, kde jsem vyrůstal. Myslím si, že to je opravdu dobré znamení,“ dodává Brad Pitt.

Brad Pitt admits he hasn't cried in 20 years.. but is becoming 'more moved'. #bradpitt #brad #celebrities #famouspeople #cry #feelings #istadaily #celebritynews #celebrity #instaphoto #cozyvibe #lifestyledestination

3. prosince 2019 v 11:11, příspěvek archivován: 3. prosince 2019 v 11:30

22. května 2019