Brad a Jennifer jsou nejkrásnější pár

  • 5
Který hvězdný pár je nejatraktivnější? Tuto otázku si položila britská televize Sky One a hned si na ni také odpověděla: jsou to Brad Pitt a Jennifer Anistonová. Devětatřicetiletý Brad a o pět let mladší Jennifer v anketě získali téměř dvojnásobek hlasů, než fotbalista David Beckham s manželkou Victorií, kteří se umístili druzí.

Na dalších místech pak skončili Jamie a Louise Redknappovi, Ben Affleck a Jennifer Lopezová a Olivier Martinez a Kylie Minogue.

V anketě o nejromantičtější pár naopak s přehledem zvítězili Beckhamovi před Pittem a Anistonovou.

Za nimi se umístil bývalý konzervativní poslanec Neil Hamilton s manželkou Christine, Paul McCartney s Heather Millsovou a Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas.

Zeta-Jonesová s Douglasem však navíc zabodovali i v žebříčku hvězd, u nichž je velmi pravděpodobné, že se brzy rozejdou. V něm obsadil nejvyšší příčku hudebník Norman Cook alias Fatboy Slim a moderátorka Zoë Ballová.

Jennifer Anistonové se zkrátka v anketách poslední dobou daří. Vlivný americký magazín Forbes ji před nedávnem dokonce označil za nejmocnější celebritu na světě, především díky jejímu loňskému výdělku 35 milionů dolarů.

Jennifer Anistonová s kolegyní ze seriálu "Přátelé" Lisou Kudrowovou.

Brad Pitt s Jennifer Anistonovou.

Jeden z nejsledovanějších párů Hollywoodu, manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová.

Zlatý Globus 2002 - Jennifer Anistonová a Brad Pitt

Jennifer Anistonová a Jake Gyllenhaal, představitelé hlavních rolí v černé komedii The Good Girl, pózují fotografům během pracovního promítání v Pacific Design Center v Hollywoodu. V Los Angeles a New Yorku měl snímek premiéru ve středu 7.srpna (7. srpna, Los Angeles).

Jennifer Anistonová se svým manželem, hercem Bradem Pittem.

Jennifer Anistonová

Jennifer Anistonová

Jennifer Anistonová