Deska roku - Lucie Bílá a Ewa Farna - předávání hudebních cen za prodej, divadlo Hybernia Praha (9. února 2008) | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Bílá doufá, že v pátek oslaví vítězství Klause

  • 37
Lucie Bílá opět nabírá tempo. Odpočatá po dovolené na Mauriciu zazpívala v sobotu večer na Desce roku Allianz 2007 a spolu s Karlem Gottem vyrazila hned po svém vystoupení směr Uherské Hradiště, kde oba loňské zlaté slavíky čekalo další vystoupení. V hlavě měla samozřejmě i myšlenky na volbu prezidenta.

"Sleduju volby jako každý člověk, kterému není jedno naše země. V pátek mám volno a doufám, že budu slavit," nechala se slyšet v zákulisí pražského Divadla Hybernia. - více o udílení cen Deska roku zde

Na jeviště pak vplula v černých kalhotách a zlaté bundičce, ozdobená stříbrným řetězem s nápisem NOID, tedy jménem svého manžela Václava Bárty.

Karel Gott volby nestihl sledovat, ale nelituje. "Když si to tak vezmete, co se vlastně za ty dva dny stalo?" říká s úsměvem.

A co si myslí o obou kandidátech, Václavu Klausovi a Janu Švejnarovi? "Programově jsou oba, dá se říct, stejní. Oba mají svoje, to je bez debat."