Režisér Jiří Adamec, Petr Bende a finalistky Miss aerobik 2007 v Turecku

Režisér Jiří Adamec, Petr Bende a finalistky Miss aerobik 2007 v Turecku | foto: archiv Blue Style

Bendeho obletuje v Turecku deset polonahých krasavic

  • 5
Jen co Petr Bende dorazil na Tureckou riviéru, sesypalo se na něj deset krásných dívek. Mladý zpěvák má s českými finalistkami Miss aerobik 2007 jasné plány - budou figurovat v jeho klipu.

Chvíle - to je název písničky, kterou Petr Bende společně se skladbou Vidím sebe vedle tebe, k níž si přizve kapelu, zazpívá 29. září na finále letošní soutěže Miss aerobik. Na ní kromě Bendeho vystoupí mimochodem i Lucie Bílá a Petr Kolář.

Právě k písni Chvíle nyní vzniká videoklip v exotickém prostředí turisty vyhledávaného letoviska Side. S profesionalitou sobě vlastní jej točí režisér Jiří Adamec, který má pod režijním vedením i natáčení medailonků jednotlivých finalistek této soutěže, upoutávek k pořadu i samotný finálový večer. 

"S režisérem Adamcem jsem točil už spoustu pořadů: Zlatou hokejku, předávání cen Anno a další. Jsem rád, že jsem byl osloven i ke spolupráci na finálovém večeru soutěže Miss aerobik. Podobný typ soutěže je mi navíc blízký. Ty dívky totiž nemusejí být jen krásné, ale musejí také něco umět, mít kondičku a dělat to proto, že je to baví, a ne bez hlubšího významu," říká Bende.
 
A kde klip vzniká? V romantické zahradě hotelu Side Grand, kde je česká výprava ubytována, na střeše hotelu, v amfiteátru, v historických částech města Side i na umělém ostrůvku v moři. Ve zmiňovaném hotelu, který letos vybrala pro týdenní soustředění finalistek cestovní kancelář Blue Style, která je poprvé partnerem Miss aerobik, mimochodem zpěvák dosud nebyl.

Stráví tady dva dny, v nichž stihne zhlédnout okolí a společně s dívkami vyrazit na místní diskotéku. Možná, že se sem brzy vrátí, aby viděl památky, které má tak rád. "Jsem takzvaně památkový typ. Už jsem viděl památky v Itálii, v Řecku, loni jsem si prohlédl Egypt a letos mi musely stačit čtyři dny na Belgii. Za dva dny toho v Turecku moc nestihnu, ale možná si letošní dovolenou, kterou stále plánuji, udělám s přítelkyní na podzim právě tady. Zdejší památky a města, jako je Istanbul, bych moc rád viděl," dodává.