Victoria Beckhamová na baseballovém zápase mezi Los Angeles Dodgers a NEw York Metz (11. června 2007) | foto: Lucas Jackson, Reuters

Beckhamová: Přátelství s Paris? Jen přes moji mrtvolu!

  • 21
"Victoria je moje známá. Mohly bychom si být velmi blízké." Těmito slovy šokovala Paris Hiltonová Victorii Beckhamovou, která se právě s manželem Davidem nastěhovala do Los Angeles.

Paris by prý ráda svoji "kamarádku" vytáhla večer ven a představila jí hollywoodský noční život. Victoria ovšem o přátelství s "trestankyní" nestojí a nechce se zařadit mezi celebrity ze "spodiny". "Přátelství s Paris? Jen přes moji mrtvolu!," nechala se slyšet Beckhamová.

Třiatřicetiletá Posh Spice nedokáže pochopit, kde bere Hiltonová tolik drzosti k prohlášení, že jsou "spřízněné duše". "Nemůžeme být více rozdílné. Nikdy mě nenachytáte v nočním klubu zpitou do němoty a bez kalhotek," prohlásila Victoria.

Reagovala tak na zkazky šestadvacetileté Paris, která mezi kamarády roztrubuje, že Victorii protáhne nočním Hollywoodem a zasvětí ji do místních radovánek. "Victorii znám dlouho. Mohly bychom být dobré kamarádky, jsme spřízněné duše," řekla povalečka z vyšších vrstev.

Victoria správně tuší, že by se její spojení s Paris výrazně podepsalo na její pověsti a už by se nikdy nezařadila mezi takzvané "áčkové" celebrity v Los Angeles.

Posh a fotbalista David se namísto toho chystají na slavnostní uvítací večírek, na němž nebude chybět ani kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger a další politické a jiné osobnosti. Tom Cruise, P. Diddy a další celebrity jsou pak pozvány na sobotní přátelský zápas Beckhamova týmu proti Chelsea.