Anistonová: Brad chce sedm dětí

"Je to cvok," tvrdí americká herečka Jennifer Anistonová o svém choti, kterým není nikdo jiný než hollywoodský krasavec Brad Pitt. Ten prý chce mít sedm dětí, zatímco ona plánovala tak dvě až tři. Třiatřicetiletá herečka svěřila listu the Daily Mirror důvěrné tajemství, že by se šťastný pár chtěl pokusit o dítě v příštím roce či dvou.

Zároveň tvrdí, že jejich dvouletý manželský život je docela obyčejný: "Lidé si myslí, že žijeme bůhvíjak okázale, ale náš život je docela obyčejný," říká hvězda úspěšného amerického seriálu Přátelé.

"Nejradši spolu jen tak sedíme v jedné místnosti. Malujeme, čteme scénáře nebo knihy, koukáme se na filmy a večeříme ve dvou. Prostě normálka."

Po devíti sériích Přátel - světového hitu, který sleduje osudy šesti blízkých přátel žijících v New Yorku - Anistonová prohlásila, že rozloučit se s tímto projektem bude těžké.

Původně měl skončit po devíti sériích, ale televize NBC, která poslední sérii produkuje, nevyloučila další pokračování.

Jeden z nejsledovanějších párů Hollywoodu, novomanželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová, se 10. září dostavili do haly Shrine Auditorium v Los Angeles na výroční předávání televizních ocenění Emmy.

Jeden z nejsledovanějších párů Hollywoodu, manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová.

Zlatý Globus 2002 - Jennifer Anistonová a Brad Pitt