Aneta Stolzová po sedmi letech skončila jako mluvčí rodiny Gottových

  • 8
Aneta Stolzová (40) se rozhodla po sedmi letech skončit coby mluvčí rodiny Karla Gotta. Chce se věnovat nové práci, kterou začala již před dvěma lety. S Ivanou Gottovou se ale rozhodně nerozešla ve zlém.

„Jako tisková mluvčí Karla Gotta jsem měla možnost získat velké zkušenosti, potkat se s řadou zajímavých lidí a prožít několik fantastických let, která mě po všech stránkách obohatila. A hlavně, pracovala jsem po boku člověka, kterého si dodnes velice vážím a vzhlížím k němu,“ uvedla Aneta Stolzová ve svém vyjádření.

Dodala, že po zpěvákově úmrtí se ještě částečně podílela na některých projektech spojených s jeho odkazem. Současně již před necelými dvěma lety přijala nabídku společnosti Albatros Media, kde vede PR oddělení.

„Dnes, po úspěšné realizaci projektů, není pozice tiskové mluvčí v agentuře Karel Gott Agency dále nutná, a tak se mohu věnovat svým dalším pracovním aktivitám,“ oznámila.

Aneta Stolzová a Karel Gott na udílení cen Mistr zábavního umění v Divadle Perštýn (2018)

„Ivaně Gottové bych chtěla i takto poděkovat za obrovskou příležitost, kterou jsem díky ní dostala, a měla tak možnost prožít období, které je nezapomenutelné. S Ivankou nás pojí letité přátelství a ukončení profesní spolupráce na něj nemá žádný vliv,“ dodala.

Aneta Stolzová vystudovala Fakultu multimediálních komunikací na Univerzitě Tomáš Bati ve Zlíně. Začínala na Nově v pořadu Občanské judo, působila i v dalších médiích. Byla tiskovou mluvčí na ministerstvu zdravotnictví. Šest let pak byla mluvčí Karla Gotta, který o ní v žertu říkával, že je spíš tisková mlčící. Po zpěvákově smrti v roce 2019 pomáhala s komunikací s médii Ivaně Gottové a umělecké agentuře Karel Gott Agency.

28. září 2021