Andrea Pomeje a její partner Petr Plaček (12. září 2018)

Andrea Pomeje a její partner Petr Plaček (12. září 2018) | foto: Herminapress

Pomejeho manželka se ukázala s novým přítelem klempířem

  • 30
Dýdžejka Andrea Pomeje (30) se poprvé ukázala na veřejnosti s novým přítelem. Klempíře Petra Plačka (38) údajně plánovala představit oficiálně až v pátek na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery, ale oba ve středu večer vyrazili do kina.

Na českou premiéru filmu Predátor: Evoluce dorazili ruku v ruce, ale na množství fotografů prý nebyli připravení.

Andrea Pomeje s Plačkem chodí už několik týdnů. Dali se dohromady poté, co dýdžejka oznámila rozchod s manželem Jiřím Pomejem (53). Důvodem rozpadu jejich manželství byly producentovy problémy s alkoholem. Pomeje, s nímž má Andrea dceru Annu (4), přitom letos kvůli rakovině hrtanu podstoupil operaci, při níž přišel o hlasivky.

„Rozhodla jsem se podat žádost o rozvod. Strašně dlouho jsem to zvažovala, ale prostě cítím, že se k Jirkovi už vrátit nechci. Dlouho jsem mu dávala šanci a čekala jsem, že se změní, ale k tomu nedošlo. Už jsem navštívila právníka. Měli jsem předmanželskou smlouvu, která už neplatí,“ oznámila Andrea Pomeje v srpnu.

Podle informací webu Expres.cz Petr Plaček pochází z Poděbrad a nemá se  showbyznysem nic společného. Je zaměstnaný v rodinné firmě, kterou založili bratři Plačkové v roce 1992 jako klempířství a realizují střechy na klíč.