Vratislav Mynář s manželkou

Vratislav Mynář s manželkou | foto:  Petr Topič, MAFRA

Moderátorka Alexandra Mynářová přišla v pátém měsíci o dítě

Manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře (50) Alexandra (34) přišla o miminko. Moderátorka uvedla, že byla v pátém měsíci. Měla se jim narodit dcera.

„O miminko jsme přišli v pátém měsíci, byla to holčička,“ řekla Alexandra Mynářová serveru Sedmička.cz.

Druhé těhotenství moderátorka a kancléř potvrdili před dvěma měsíci, ale nechtěli říct žádné podrobnosti. Manželé mají syna Vratislava, který se jim narodil v roce 2015.

Alexandra Nosková a Vratislav Mynář se vzali se v únoru 2015 v moravských Osvětimanech na Zlínsku, kde Mynář  podniká a působí jako zastupitel. Za svědka šel prezident Miloš Zeman. Nevěsta byla při obřadu těhotná.

Brunetka na televizních obrazovkách ze začátku uváděla pořad Studio Burza, později přinášela dopravní informace ve Studiu 6 a divákům představovala víkendové zprávy. Postupně se vypracovala na místo zpravodajské hlasatelky na stanicích ČT1 a ČT 24. S událostmi seznamovala i posluchače stanice Český rozhlas Region pro Středočeský kraj.

Zlom nastal v roce 2013, když deník Blesk přinesl fotografie z Dubaje, kde trávila dovolenou s Mynářem. Kvůli možným podezřením ze střetu zájmů se dohodla s vedením ČT na návratu do vysílání Studia 6, kde původně pracovala. Od roku 2016 moderuje na televizi Barrandov.