Jana Adamcová a Jiří Adamec na oslavě svého výročí

Jana Adamcová a Jiří Adamec na oslavě svého výročí

Adamcovi oslavili výročí svatby zpěvem Petra Bendeho

  • 8
Pořádnou romantiku si po třinácti letech tajných schůzek a povídání si doma při čaji užívají sporťačka Jana Adamcová a režisér Jiří Adamec. Rok manželství oslavili na Turecké riviéře při svíčkách a za zpěvu Petra Bendeho.

Před rokem, kdy se brali, zažili první velkou romantickou chvíli, teď, v rámci oslavy prvního výročí své svatby, druhou.

Stůl pro dva, svíčky, červené víno, speciální menu složené z rybích pochoutek, držení za ruce, žhavé polibky, tak vypadal večer, kterým si manželé Adamcovi připomněli, že jsou rok manželé. Nechyběl u něj samozřejmě ani syn Daniel, který jako by tušil, že rodiče potřebují chvíli klidu, jako na zavolanou usnul, i když normálně je v dobu určenou pro romantickou večeři čilý.

O překvapení se postaral jednak samotný manžel, když prostřednictvím druhé vicemiss České republiky z roku 2000 Markéty Svobodné, která zastupuje renomovanou cestovní kancelář, předal své manželce certifikát na exotický zájezd do Dubaje. Na vysněnou cestu se manželé vydají v březnu. Dalším dárkem bylo vystoupení Petra Bendeho, který zazpíval a zahrál jen pro manžele.

"Na svatbě nám zpíval Karel Gott, teď Petr Bende, příště už může zpívat jedině náš syn Daník," řekl s úsměvem Adamec. Prohodil také, že donedávna si Jana díky němu užívala spíš tajné chvíle než romantické, protože byl ženatý. Teď jí to konečně vynahrazuje.

Manželé si na pláži v hotelu Side Grand u letoviska Side v podstatě zopakovali svůj svatební den. Tehdy si řekli ano na řeckém ostrově Samos, kde režisér točil, stejně jako nyní v Turecku, medailonky finalistek Miss aerobik v rámci týdenního soustředění.