MÓDNÍ MASÁŽ: Omluvte škrábance, je léto, říká Laurinová s obří kabelkou

  • 4
Herečka Sabina Laurinová si užívá prázdnin naplno. A především na venkově. Když ji štáb iDNES.cz zastihl na akci Novy v centru Prahy, přišla v pohodlném letním oblečení a s obří kabelkou. Vidět byly i škrábance, za které se omluvila.

VÝBĚR OBLEČENÍ
Oblečení jsem volila letně, protože máme velmi letní den a vidíte, že jsem připravena za pár okamžiků odejít někam k vodě. Moc si mě ale neprohlížejte. Přijela jsem z venkova, takže mám na sobě spoustu škrábanců a šrámů z bazénu a z přírody. Jsou prázdniny.

Fotogalerie: styl Sabiny Laurinové

MAKE-UP A VLASY
Make-up jsem řešila obligátně, ne divadelně, tedy civilně. Účes je opět letní, klasický cop, který mi nebude překážet v případné komunikaci s milým člověkem. 

DOPLŇKY
Musím používat vždycky velkou tašku, protože v ní mám všechno. Třeba i na týden, kdybych se teď ztratila. To jsme my matky-herečky, které v tašce nosíme scénáře, mléko, chleba, pozůstatky po dětech jako dudlíky, ponožky nebo hračky. Nezbytné jsou pro mě brýle, hodinky, prstýnek pro radost a náušnice. Na doplňky si ale jinak nepotrpím. Jsem zastáncem toho, že by neměly přebíjet samotného člověka.

Líbí se vám styl Sabiny Laurinové?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 16. srpna 2013. Anketa je uzavřena.

Ano
Ano 1270
Ne
Ne 55