Linda Bartošová, Ornella Muti, Renata Drössler a Petra Minářová na České Miss

Linda Bartošová, Ornella Muti, Renata Drössler a Petra Minářová na České Miss 2013 | foto: koláž iDNES.cz, Marek Navrátil,  iDNES.cz

MÓDNÍ POLICIE: Bílé šaty luxusně i lacině a palba do vlastních řad

  • 36
Naše módní policistka se šla osobně podívat na volbu nové královny krásy. Na paškál si vzala předsedkyni poroty i bývalé miss, ale rozhodla se popsat i vlastní vzhled. Hodnocení její róby ale necháme na vás.

PŘÍPAD PRVNÍ: Ornella Muti

Ornella Muti

U ní jsem absolutně nepochopila ty růžové vlasy. Myslím si, že dáma v jejím věku by měla na podobné experimenty zapomenout. Šaty jsou ale krásné a vhodně zvolené jsou i doplňky. Make up bez chybičky.

PŘÍPAD DRUHÝ: Linda Bartošová

Linda Bartošová

Loňská Miss World vypadá opravdu dokonale. Nádherné bílé šaty s dlouhým rukávem nemají chybu. Výrazné psaníčko, náramek a prsten doplňují už jen něžné perličky do uší. Lososové střevíčky k bílé barvě a zlatu skvělé sedí. Pak už jen čistý make up, jednoduhé vlny a perfektní výsledek je na světě.

PŘIPAD TŘETÍ: Petra Minářová

Petra Minářová

Na předchozí fotce jsme viděli, jak mohou bílé šaty vypadat luxusně a noblesně. Bohužel už to nemůžu říct u modelu Miss ČR 1996  Petry Minářové. Její šaty působí lacině a to hlavně díky přemíře štrasových doplňků, které k bílé róbě zvolila. Ani řetízek na psaníčku modelu příliš nepřidává. Kožešina působí k celému modelu zastarale, vlasy neupraveně a make up amatérsky.

PŘÍPAD ČTVRTÝ: Renata Drössler

Renata Drössler

Renata zvolila originální model, který k šansónové zpěvačce dokonale sedí. Černý komplet oživuje metalické psaníčko, červené nehty a svěží účes i make up. Jen na krk bych zvolila jemnější šperk a malinko ubrala v dekoltu. K dokonalosti chybí už jen krůček.

PŘÍPAD PÁTÝ: Martina Hřebíková

Martina Hřebíková

Zlaté šaty od návrháře Jiřího Kalfaře jsou jako z pohádky, a přestože jsou průhledné, nepůsobí vulgárně. Samy o sobě jsou vlastně takovým šperkem, a proto jsem k nim zvolila jen jednoduché retro doplňky, opět ve zlaté barvě. S barvou jsem si pohrála jen jedinkrát a to v případě zelených kamínků v náušnicích. Střevíčky jsou tělové, aby celému modelu nesebraly lehkost. Jednoduchý účes i make up jsou k takovým šatům nutností.

Líbí se vám, jak se na volbu České Miss 2013 vyfikla naše módní policistka Martina Hřebíková?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 14. dubna 2013. Anketa je uzavřena.

Ne
Ne 4495
Ano
Ano 609