Móda z párty: Kociánová, Nováčková i Schneiderová byly za sexy kočky

  • 6
Při ohlédnutí za karlovarským festivalem se módní policista Jakub Eliáš podíval na outfity známých tváří na párty inspirované legendárním Studiem 54. Diskotéka na Manhattanu byla v 80. letech centrem nočního života a scházely se tam celebrity jako Andy Warhol, Mick Jagger, Frank Sinatra a další.

Případ první: MARTINA PÁRTLOVÁ

85 %
Martina Pártlová (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Flitrované minišaty s balonovitými rukávy a stojáčkem u krku značky Ganni byly perfektní volbou. Toto je zpěvačka Martina Pártlová, jak ji neznáme. Dress code splnila na výbornou. Vadí mi pouze barva psaníčka Bottega Veneta, která se k modelu moc nehodí. Nádherné páskové boty zpěvačce přidávají na sexappealu. Parádní jsou i rozvrkočené vlasy.

Případ druhý: LÉNA BRAUNER

20 %
Léna Brauner (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Umělkyně Léna Brauner si vyložila dress code po svém. Vnučka seriálového majora Zemana Vladimíra Brabce je věrná svému stylu. Někomu může překombinovaný outfit se zlatou bižutérií, latexovou rukavicí a reflexní bundou připadat vhodný, ale mně bohužel ne. I kreativita má své meze. Tento look mě neoslovil, ale věřím, že své fanoušky si najde. 

Případ třetí: MONIKA BAGÁROVÁ

100 %
Monika Bagárová (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Do zlatem vyšívané róby Moniku Bagárovou oblékl návrhář Miroslav Michael Knot. Úchvatná toaleta na jedno rameno inspirovaná Asií na zpěvačce zářila. Originální šperky si Monika vybrala u Gismondi. Tomuto looku nelze nic vytknout. Perfektní jsou i líčení a originální vlasy.

Případ čtvrtý: MICHAELA KOCIÁNOVÁ

100 %
Michaela Kocianová (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Flitrovaný overal s rolákem a řasenými rukávy od návrháře Lukáše Macháčka oblékla topmodelka Michaela Kociánová. V barvách noční oblohy vyrazila dech snad každému. Vypadá fashion a sexy. Mokrý efekt vlasů se k outfitu hodí a jemné světlé líčení taktéž. Tento styling nemá chybu. 

Případ pátý: MARKÉTA KONVIČKOVÁ

75 %
Markéta Konvičková (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Zpěvačka Markéta Konvičková oblékla extravagantní koktejlové šaty se zlatými detaily. Doplnila je malým zlatým psaníčkem a bordó podpatky, které mi k outfitu moc nesedí. I když šaty můžou někomu připadat přeplácané, podle mě se k zadanému tématu večírku hodí. Také líčení a účes jsou zvolené perfektně. Vadí mi jedině průhledná síťka, která šaty drží na ramenou. 

Případ šestý: LUCIE ZEDNÍČKOVÁ

20 %
Lucie Zedníčková (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Herečka Lucie Zedníčková je známá tím, že podobné akce moc neřeší a na hogo fogo párty ani moc nechodí. Zřejmě i to se promítlo do tohoto looku. Tmavá nuda s ledvinkou a barvenými korálky na rukou je vhodná na kolonádu. Překvapivě mě baví hala bala účes. 

Případ sedmý: JITKA NOVÁČKOVÁ

100 %
Jitka Nováčková (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Modelka a influencerka Jitka Nováčková si v poslední době oblíbila práci návrháře Jiřího Kalfaře. Jeho rudý kraťasový model zvolila i na tento večírek. Nádherné zdobené knoflíky jsou na outfitu to nejlepší. Psaníčko Jimmy Choo ladí k vysokým botám a diamantovým šperkům Gismondi. Bývalá královna krásy skvěle vystihla dress code. 

Případ osmý: VERONIKA HEJLÍKOVÁ

80 %
Veronika Hejlíková (Karlovy Vary, 4. července 2019)

V případě dress codu legendárního klubu Studio 54 se Veronika Hejlíková svěřila do rukou stylistky Lenky Kermes. Šaty s leopardím vzorem v růžové barvě značky Rochas vystihují zadané téma výborně. Nebál bych se ovšem kombinace s výraznějšími šperky a doplňky. Takto mi přijde look trochu holý a nedokončený. Krásné vlasy od profesionálů z Wella a make-up od Ivany Tokarské jsou perfektní. 

Případ devátý: DENISA DVOŘÁKOVÁ

100 %
Denisa Dvořáková (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Kreativní a odvázaný. Tak by se dal charakterizovat outfit modelky Denisy Dvořákové. Koktejlové šaty s třásněmi od návrhářky Kateřiny Šmejkalové jsou sexy a splňují dress code. Topmodelce sluší skoro vše, ale tento model je jeden z top, které ve Varech předvedla. Změna vlasů díky růžové paruce je crazy a baví mě. I tento styling má na svědomí Lenka Kermes. 

Případ desátý: JITKA SCHNEIDEROVÁ

100 %
Jitka Schneiderová (Karlovy Vary, 4. července 2019)

Jitka Schneiderová oblékla flitrované šaty, které se tematický naprosto hodí. Jako hvězda se leskla i díky luxusním šperkům Bvlgari. Herečka byla za sexy kočku, což podtrhlo také nádherné líčení s kočičíma očima. O make-up se opět postarala Ivana Tokarská. Tleskám také za výběr bot. 

Kdo vypadal na párty nejlépe?

celkem hlasů: 1136

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 sobota 29. února 2020. Anketa je uzavřena.

Michaela Kociánová
Michaela Kociánová 260
Jitka Schneiderová
Jitka Schneiderová 225
Monika Bagárová
Monika Bagárová 191
Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková 149
Jitka Nováčková
Jitka Nováčková 128
Martina Pártlová
Martina Pártlová 50
Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková 49
Veronika Hejlíková
Veronika Hejlíková 41
Markéta Konvičková
Markéta Konvičková 25
Léna Brauner
Léna Brauner 18