Móda z plesu: Sexy dekolty a rozparky, průšvihem jsou páskové boty

  • 22
O víkendu se v pražském Obecním domě konal Český ples. Módní policista Jakub Eliáš okomentoval některé z rób, které dámy zvolily na slavnostní večer. Nechybí ani komentáře k líčení a účesům. Jak se vám výběr outfitů líbí, můžete ohodnotit v anketě.

Případ první Lucie Smatanová

80 %
Lucie Smatanová na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Na první pohled krásné šaty. Na ten druhý si ovšem začnete říkat, že méně je opravdu někdy více. Krásný zdobený korzet by jako dominanta róby od Michaely Couture opravdu stačil, i k jednoduché sukni s rozparkem. Modelka Lucie Smatanová ale vypadá nádherně. Jemný make-up s pokládanými vlnami vytváří jemný a svěží look.

Případ druhý Tereza Fajksová

90 %
Tereza Fajksová na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Za mne asi nejlepší outfit letošního plesu! Opravdu krásné šaty od návrháře Miroslava Michaela Knota jsou do detailu promyšlené, rafinované a sexy. Rukavička je velice nápaditá a strhla pozornost. Vysoký rozparek je sexy, ale díky dlouhé vlečce je i decentní. Jediné, co mi zde vadí, jsou páskové boty, které by už neměla nosit žádná žena. Navíc jsou v jiné barvě než psaníčko. Vizáž i make-up má modelka Tereza Fajksová nádherné.

Případ třetí Kateřina Průšová

100 %
Kateřina Průšová na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Nádherné šaty Pinko s hlubokým výstřihem, vycpanými rameny a detaily v pasu i výstřihu byly podle mě jedním ze zajímavějších modelů večera. Jemné a naprosto božské šperky Halada vše dotáhly k dokonalosti. Účes a vizáž modelky Kateřiny Průšové jsou sexy a perfektní.

Případ čtvrtý Šárka Vaňková

10 %
Šárka Vaňková na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Zde je asi špatně absolutně vše. Od šatů, kde jsem chvilku přemýšlel, jestli zpěvačku Šárku Vaňkovou někdo postříkal šlehačkou, nebo jí ukradli zbytek spodničky, až po účes ve stylu: jedla jsem hodně čínských polévek a toto je trest. Vycpané rameno se zdobením trochu připomíná nějakého namakaného rytíře. Jedině make-up je hezký, ten se opravdu povedl.

Případ pátý Iveta Vítová

90 %
Iveta Vítová na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Krásné, jednoduché, ale zároveň zajímavé šaty v barvě lila si vybrala moderátorka Iveta Vítová. Velice zajímavý je vysoký rozparek skládané sukně, který je ovšem bezpečný díky body ve stejné barvě, které je součástí šatů. Normálně by mi tento styl pásku na róbě vadil, ale zde mi tak nějak přirozeně zapadá. Nádherné jsou i náušnice. Vizáž je naprosto perfektní. Nelíbí se mi jedině páskové boty a barva psaníčka.

Případ šestý Kateřina Sokolová

90 %
Kateřina Sokolová na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Velice sexy flitrové šaty na jedno rameno Elisabetta Franchi zvolila na tento večer modelka Kateřina Sokolová. Vysoký rozparek jistě poutal hodně pozornosti. Líčení od vizážistky Natálie Jáchymové je sexy a působivé, stejně jako šaty samotné. Vyměnil bych pouze kabelku.

Případ sedmý Klára Medková

40 %
Klára Medková na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Chvilku jsem přemýšlel, zda si modelka Klára Medková nespletla ples s plážovou party. Průhledné materiály ano, ale vše má své hranice v rámci úcty k pořadateli. Toto mi přijde trochu až vulgární, hlavně když jsem viděl videa a více fotek. Ovšem make-up a vlasy jsou nádherné, stejně tak horní část šatů a dekolt.

Případ osmý Hana Kynychová

40 %
Hana Kynychová na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Zde se pere hodně dojmů a pojmů. Začal bych asi největším bizárem a to je dortová sukně. Ta skončila už před pár lety, ale asi ne pro cvičitelku Hanu Kynychovou. Sladění pásku na šatech, z kterého také udělali náramek a nejspíše i náušnice, už je přehnané a opravdu příliš. To samé by se bohužel dalo říct i o výstřihu, který nestíhá vše pobrat a je vidět víc než je zdrávo. Vizáž je naopak opravdu okouzlující.

Případ devátý Aneta Vignerová

50 %
Aneta Vignerová na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Aneta Vignerová opět zvolila svého dvorního návrháře a to Michaela Kováčika a jeho novou kolekci. Tyto šaty se z mého pohledu svým košilovým vrškem řadí spíše do kategorie casual, něž black tie. Modelka působí dost temně a určitě měla nespočet lepších outfitů. Baví mě wet look účes a líčení. Stejně tak šperky od Gismondy 1754 jsou nádherné.

Případ desátý Andrea Sestini Hlaváčková

20 %
Andrea Sestini Hlaváčková na Českém plese (Praha, 9. dubna 2022)

Tady se výběr šatů moc nepovedl. Šaty bohužel nesedí v oblasti hrudníku a zdobení na to bohužel ještě více upozorňuje. Model je zřejmě pro někoho jiného. Vypadají to, že neproběhla ani moc velká příprava s make-upem a účesem, ale tenistka Andrea Sestini Hlaváčková si určitě užila ples i tak.

Které z dam to nejvíce slušelo?

celkem hlasů: 1895

Upozornění

  • zaškrtnutých možností je více, než je dovoleno.